Известие

Collapse
No announcement yet.

пак ще ги сменят

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пак ще ги сменят

Ще сменят старите номера пак.Ще ми е интересно,след като сега на новите номера има българското знаме и BG,дали след некоя и друга година няма да ни задължат да ги сменяме пак,но този път да ни напишат EU.Някои пак май ще лапат.

EU ще се добавя към старите номера като някакъв вид лепенка. В смисъл на синьото поле, където пише BG и има знаме ето там ще се слага това EU.
    www.facebook.com/workshox

Comment

Абе ако е с някакви лепенлии става - ама като знам как е в БГ сигурно пък ще ни карат да ги плащаме
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И още ако някой знае-моята е за смяна,от старите бели е,но какво ще стане с вече сключената гражданска отговорност,щото както се подразбира и номерът ще бъде друг.

Comment

Естествено, че после пак ще ни карат да ги смениме....от тази смяна в момента КАТ ще прибера 59 милиона лева....сметнете после колко ще прибере за всички налични коли.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ние днес ги сменихме на колата на жена ми ама сега требе ли пак да минаваме на преглед защото на картончето пише стария номер за гражданската и каското е лесно има си анекс за смяна на номера а ма за прегледа незнам.Ако ме накрат да минавам пак колата на преглед е тоя път ще утрепам некой
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аааа , тоя път ще го духат аз няма да си сменям номерата за щяло и нещяло , та застраховки , та винетки , та номера , на талони , ... всяка година се сменят некви неща .... ни стаа , майна

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                Аааа , тоя път ще го духат аз няма да си сменям номерата за щяло и нещяло , та застраховки , та винетки , та номера , на талони , ... всяка година се сменят некви неща .... ни стаа , майна
                Тебе туй не те лови. Става дума за номерата, които са без синята лента, флага и надписа БГ

Между другото - ко стаа с пунтото? Дай някоя друга снимка ?
                ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                  Ние днес ги сменихме на колата на жена ми ама сега требе ли пак да минаваме на преглед защото на картончето пише стария номер за гражданската и каското е лесно има си анекс за смяна на номера а ма за прегледа незнам.Ако ме накрат да минавам пак колата на преглед е тоя път ще утрепам некой
                  Логично е да трябва, защото на прегледа ти пише само марката и модела на колата (рамата не я пише), но пък от друга страна номера на картончето съвпада с номера на стикера на стъклото... така че, обади се в КАТ и питай.

Смених си предното стъкло на предишната кола, защото се пукна, и следователно стрикера на прегледа остана на старото стъкло. Обадих се в КАТ, от където ми обясниха, че трябва пак да мина на преглед , защото дубликати на стикерите не издавали Ми добре, отговарям аз, нали на картончето пише номера на колата и това е колата с този номер, какъв е проблема? Издайте ми сл. бележка, че стъклото ми е било счупено и така с двете (бележката и картончето) се спестяват 24 лева и доста време. "Ми не може, идете пак на преглед" и ми затвориха телефона . Аз естествено не отидох на преглед, момчето дето купи колата ми се обади, че са му написали акт затова, че кара без преглед. Вадете си изводите.
                  Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho
                    Първоначално публикувано от jorko
                    Тебе туй не те лови. Става дума за номерата, които са без синята лента, флага и надписа БГ

Между другото - ко стаа с пунтото? Дай някоя друга снимка ?
                    Значи само за случая няма да го духат ...

Откъде снимки ? Те хората снимат ли снимат , а снимки не дават ...майтап , най-пресните са от Италфеста , провери в раздела

Comment

Working...
                    X