Известие

Collapse
No announcement yet.

Голямато шофиране - от любител до победител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Голямато шофиране - от любител до победител

http://www.shakedown-bg.com/home/ind...d=639&Itemid=1

разгледайте това, мен мн ме заинтригува. кажете мнение и ако някой реши да се пробва. ще падне голямо шоу ама е опасно все пак, цяла България за 48 часа

sigpic
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
    http://caralyze.bg/user-car/12/42

Идеята е добра, но цената за участие е 600лв, с отстъпка до някоя си дата 100лв... та незнам... иначе и аз доста се замислих снощи като го видях...

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз само да допълня защото писах за Голямото шофиране снощи в темата за ГъмболБГ, че таксата за тва мероприятие е 600 лв. И на мен ми се струва доста опасно това. Не знам как ще се спазват правилата за движение, не се ли съзадват предпоставки за опасно шофиране.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

и аз снощи го видях и цяла нощ размишлявах... ееми в най-добрия случай по 200лв. на човек, защото е позволено най-много 3-членен екипаж....

sigpic

Comment

еми създават се, лошото е че всеки знае че няма как да се обиколи страната и то дори сигурно ще се влиза в градовете, и пак го организират, а мотото било : Не на войната по пътищата!
          е как да стане? то всеки, който участва, ще гледа да си "цеди" колата

sigpic

Comment

Предпоставки за опасно шофиране има винаги когато има шофьор в колата... иначе идеята е не толкова за време, колкото за местата пред които е добре да се мине и да се съберат точките... иначе пък си има и времеви прозорец в който трябва да се финишира. Иначе 3-ма в колата мисля че са много... 2-ма мисля е достатъчно - пилот и навигатор!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ммм незнам аз и в другата тема написах че ще е много опасно според мене,и то защото има някаква парична награда която никои не би отказал и всеки ще се бори, по някакъв начин се застрашават другите участници в движението.
              BUSHON RACING SERVICE

Comment

и според мен са много трима, защото по време на състезанието може да ти качат оператор да снима и става прекалено. иначе по мое мнение, навигатора трябва да е с шоф. книжка и не по-малко луд от тебе.. никъде не е споменато, че шофьора трябва да е един и да не се сменят.

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщение
                  и според мен са много трима, защото по време на състезанието може да ти качат оператор да снима и става прекалено. иначе по мое мнение, навигатора трябва да е с шоф. книжка и не по-малко луд от тебе.. никъде не е споменато, че шофьора трябва да е един и да не се сменят.
                  Е то за това пише минимум 2-ма
                  BUSHON RACING SERVICE

Comment

Дано на финала пристигнат поне толкова участници, колкото са тръгнали....
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Всеки нарушава правилата, то е ясно, но го прави тайно за себе си...Тук става дума за реалити шоу доколкото прочетох. Публична изява. Всеки ще цеди колата по магистралите и накрая даже и награда ще му дадат. Не знам органите на КАТ, как ще се отнесат към това мероприятие. Знаете какво стана на Гъмбол 3000 преди няколко години. Невинен човек загина...Някак си не ми допадат тези неща. Да и мотото "Да спрем войната по пътищата", някак цинично ми звучи.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Интересно звучи, даже се навих ама това: "1.5. Таксата за участие е в размер на 600 лв." - как пък не. Тия пари ще си ги дам за бензин да си се возя, а не някой да им се радва. Предполагам ви минава през ума, че щом ще има телевизия, камери и прочие, работата отива на изкарване на пари. В наше време не се правят мероприятия за удоволствие. Другата работа която не ми допада е, че няма да се разделят колите по класове, аз никак не се виждам до някои 300 + коня змей и да си мисля, че ще бъда преди него, пък ако ще да го кара 70 годишен дядо в комплект с 20 годишна манекенка и да спират на всяка аптека да търсят виагра.

"Голямото шофиране” има за цел да докаже, че с добре подготвени автомобили и шофьори, спазвайки Правилника за движение по улиците и пътищата на Република България може да се премине сигурно и безопасно маршрут от 2 000 км за 48 часа." Акцента сигурно пада на сигурно и безопасно.
                        Last edited by Derry; d.m.y г., 12:46.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

добре, пада акцента, но с нашата култура и огромно желание за победа да вземем парите, защото сме бедни, мислиш ли че ще се съобразим с тази не лоша идея..

българина гледа да вземе парите. ако се сещате на "Моята голяма ТВ сватба" двойките караха онея джипове като бесни, написаха им 5,6 акта. и тук ще е същото..

sigpic

Comment

То това ясно, всеки си има глава на раменете, не всеки има нещо между ушите .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

абе то не е лошо това ама ако сложат тахограф и който не спазва ограниченията да го дисквалифицират
                              иначе който е с най-бързата кола е ясно че ще е понапред доста
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                              X