Известие

Collapse
No announcement yet.

с благодарност към Кris

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• с благодарност към Кris

Днес бях по работа във Варна и предварително се бях разбрал с колегата Крис (без да го познавам )да се срещнем ,ставаше въпрос за една декоративна капачка за оргиналните АР джанти и аз разбира се бях се приготвил да си платя каквото струва,и когато той се появи ми я даде ей така просто ми я подари,цялата ми среща с него беше просто 15-20 секунди щото беше с колата си а там нямаше как да паркира.Не можах дори и да го почерпя едно питие.Този жест дори и привидно малък така ме изненада щото никога непознат за мен човк не ми е правил такава услуга.И така благодаря ти Крис дори и привидно малък твоят жест е голям за мен.
    И ако се случи по някакъв повод или сбирка на Алфистите да се срещнем ще черпя
    ПС Варненци имате много готини хора Алфисти
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Така е Крис е много свесно и точно момче супер пич е
      ,и запомни сички истински алфисти са така само търгашите гледат да те оберат

Comment

Ами по принцип си организираме посещения на бургаския Алфа-клуб, поне аз съм бил на две. Така, че пролетта идва, може да заформим пак една колона варненски Алфи до Бургас за кратка среща и почерпка. Евала на Крис. На мене пък Новачев от Бургас по същия начин ми звънна, докато бях на работа и за минута ми подари една планка за клаксона, ей така, за нищо. Това е то Алфист!
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
          Така е Крис е много свесно и точно момче супер пич е
          ,и запомни сички истински алфисти са така само търгашите гледат да те оберат
          Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

еее Крис , виж как та хвалят хората ко си подарявал, аиде отвори и ти една тема за мен ! хахаха

Comment

браво криссс
              sigpic
              http://www.vbox7.com/play:d8678a8c

Comment

warbah ... понякога малките неща осмислят големите Каквото друго мога да съм ти полезен, имаш ми телефона
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                X