Известие

Collapse
No announcement yet.

"vip brother"2-боже какво лицемерие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
    в днешното (16.04) предаване на така "великия" и "рейтингов" брадър се уверих че тези хора въобще не са в час.тази седмица борбата беше за събиране на средства за болните от хепатит.по време на защитата на Бакалова ,тая като взе думата и като захвана "...гласувайте за тези деца ...",незнам колко пъти го каза и повтори.от прехласване и превземане ...,ми те незнаят за какво се борят бе колеги.ма то едни сълзи,Кошлуков реве,БООООЖЕ.незнам...,няма лошо,който има на сърце да даде пари,да гласува.ама то голямо реване бе,в крайна сметка тези деца са здрави,то за болните от Столипиново нямаше такова реване.за държанието им в къщата няма да говоря защото е под всякаква критика,само ще кажа че на фона на самоубийствата на хора в изпаднали в безисходица (само днес 3-ма),това плюскане,пиене и претенции от сорта че без прясно мляко я боляло главата(Бакалова),и пр..всичко това е цинично.такъв ЦИРК,това за мен е фарс.хонорари от 10 000 до 200 000 лв.,а ми се разревали.мотото на предаването е ,, Звезди променят съдби “, само не ми е ясно чии съдби ще променят и по какъв начин.3 месеца на гръб.
    То затова в БГ е предприета масова кампания
    за Активно затъпяване на децата ни - примерно в
    Учебниците за 3-ти клас пише за Христо Стоичков...
    А пък в учебниците по История - "Облеклата на Турската Армия...."
    И БГ Телевизиите изливат ежедневно тонове от помия
    върху ни...
    Ценностната система отдавна умря!
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

донт кил май мадър,мадар фак ю донкеле.

Comment

ама има хора дето го гледат това нещо ли?ВИП ли?е баси вип обществото
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Всичко е от лукавия, ВИП е просто начин, хората да се изтъкват и да си мислят, че са нещо по различно от другите, това естествено е смешно, но от друга страна много хора са склонни да си правят идоли, така е и по света, не сме го измислили ние.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            ама има хора дето го гледат това нещо ли?ВИП ли?е баси вип обществото
            гледат го за съжаление!моите колеги по цел ден го коментират,чудя им се как го гледат какво намират интересно в него!даже някои от тях гласуват!а това за кофите направо ме гръмна!нали трябваше да се променят човешки съдби да се помага на болните деца.а сега какво кофи да купуваме
            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              ЗА всеки 1.20лв. 20ст. са за държавата 50ст. за ЗА ОНАЯ ДОЛНА СГАН мобилните оператори(ненаяли се) 20ст. за НОВА ТВ и 30ст. за децата/болните и т.н.?!?!?

Айдее НОВА ТВ се отказаха..

Иииии квоооооо даваш 1.20 а някой получава 30ст.(респективно 50ст. след отказа на НОВА)

Долна и мизерна работа...

А сега пък пари за боклука ще ми събират?!?! Изобщо повече няма да им гласувам(до сега го правех с мисълта че наистина помагам..)...
              Aйде НОВА се отказали - ама да дарят малко и от приходите от реклама(там жулят по 7-16 хилки на минута преди , по време и веднага след брадъра) като знаете кви дълги реклами праскат.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
              X