Колеги имам малък проблем като тегля филм (тегля с биткомет) и скороста се качва до някаква степен после спада до 0 и пак се качва ,та да попитам проблема в моя комп ли е ? Извинявам се за глупавият вапрос ама няма кой да попитам .Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ от хакерите във форума
Collapse
X
-
Не е тъп въпрос,аз питам за антивирусна така че,няма тъпи въпроси има тъпи отговори.
При всички положения проблема не ти е в компа.На първо време виж колко сийдъра ъплоудвата филма,колкото повече са те толкова по-бързо и стабилно сваляш, е зависи и скороста на нета ти.Виж да не си със стара версия на Биткомет.Това се сещам на първо време.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
-
колега ако смяташ че ти е малко рамта , изключи всички неща които не позваш, и виж дали ще има разлика
то има и други програмки за сваляне на торент файлове, ако не стане пробвай с друга програмка , flash get , u torentAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеколега ако смяташ че ти е малко рамта , изключи всички неща които не позваш, и виж дали ще има разлика
то има и други програмки за сваляне на торент файлове, ако не стане пробвай с друга програмка , flash get , u torent
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениекакъв ти е рейтинга в Замундата? и рейнинга оказва влияние /питам ако теглиш от Замунда,аз само от там тегла/.
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениереитинга ми е 1.55 кат беше 4 нямаше тия проблеми
моят е 0.41 беше 0.28 преди 2 3 дни и нямам проблем, Е свалям със 600кбс и качвам с 100лбс се пак не съм с бг ИПSpin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениереитинга ми е 1.55 кат беше 4 нямаше тия проблеми
Comment
-
тургай "у-торент" и виж дали има разлика, аз с нея тегля и съм много доволен , пиши ми в скайпа ако ти трябва помощ
м/у другото наскоро бях добаръл някакъв вирус, абе скороста ми падна 10 пъти ,иначе всичко си работи нормално ,ужас ,тия доставчиците малко им остана да отнесат пердаха, а после се оказа че с преинстал се оправи всичко, никакви антивирусни не засякаха вируса, кво беше тва нещо така и не разбрахLast edited by mirchozo; d.m.y г., 23:48.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Преди да са махнали темата....Рейтинга няма нищо общо със скороста,Кометата е бъгава,всички версии.Провери какъв кеш си му задал.Може да му е малко.Щом вдига скороста и след това пада,ти се претоварва харда,или по-точно дяла в които сваляш дадения фаил.
За да си решиш проблема махни кометата и сложи http://www.utorrent.com/ .Освен че в пъти е по лек,не е и пълен с бъгове.След като го инсталираш от настройки му задай Кодиране на протокола.Ако имаш повечко Рам,му сложи по-голям кеш,от този по подразбиране..sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеПреди да са махнали темата....Рейтинга няма нищо общо със скороста,Кометата е бъгава,всички версии.Провери какъв кеш си му задал.Може да му е малко.Щом вдига скороста и след това пада,ти се претоварва харда,или по-точно дяла в които сваляш дадения фаил.
За да си решиш проблема махни кометата и сложи http://www.utorrent.com/ .Освен че в пъти е по лек,не е и пълен с бъгове.След като го инсталираш от настройки му задай Кодиране на протокола.Ако имаш повечко Рам,му сложи по-голям кеш,от този по подразбиране..
Comment
Comment