Известие

Collapse
No announcement yet.

Кво става с тоя ток и тия от ЧЕЗ ?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кво става с тоя ток и тия от ЧЕЗ ?!?!?!?

Да се оплача ,не знам при вас как е ,но при мен сметките за ток -месечните до сега бяха не повече от 10-15 лева. Сега ми дойде последната сметка 118 лева ...
    Какво е това кощунство ,що така ни лъжат и ,ако има някой знаещ ,нека каже ,къде да ходя да се жалвам ? И как да оспорвам сметката

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Ами по принцип се пуска жалба, от сайта на ЧЕЗ може да разбереш къде, има и денонощен безплтен телефон, ако наистина смяташ, че и след това си ощетен, има Комисия за защита на потребителя, оня на Шушелов и прочее се пускат възражения-може до всичките наведнъж, ако пак не си доволен, завеждаш дело, през това време тока не може да ти бъде спиран, защото водиш дело, ако спечелиш, съда ще ти присъди какво да платиш, както и сумата, която си похарчил за адвокати, ще ти бъде възстановена от осъдения, демек ЧЕЗ, ако загубиш делото плащаш всичко+разноските по делото .
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Това може би е изравнителна стойност от тримесечната ти сметка, при която авансовите вноски от другите месеци са направени на база минали периоди. Можеш да провериш тук, за да видиш движението през месеците :
      http://www.cez.bg/bg/za-klienta/bito...na-smetka.html
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Шушулков не върши работа, може да искаш ново "засичане" на електромера.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Надписват аз мисля насекъде да сменя крушките са съм само в хола енергоспестяващи и има ефект от тях
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

също

нашите сметки също са високи, но не чак толкова. Имаме по-голям проблем с напрежението. Непрекъснато варира. Изгоряха ми два телефона - един безжичен и един жичен! Аман вече от тия!

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Това може би е изравнителна стойност от тримесечната ти сметка, при която авансовите вноски от другите месеци са направени на база минали периоди. Можеш да провериш тук, за да видиш движението през месеците :
              http://www.cez.bg/bg/za-klienta/bito...na-smetka.html

не знам за какво изравняване става въпрос ....
              ето ми ИТН 3000214151
              проверете ми тока от 2004 до сега и си кажете мнението
              и изравняване да е , как изравняват бе .... аз за три месеца ,тока ми не треа да е повече от 60 лева ... направете справка с извлеченията ми

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ако са ти надписали сметката ще има разлика между бележката и показанията на електромера.Провери дали е така.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                  Ако са ти надписали сметката ще има разлика между бележката и показанията на електромера.Провери дали е така.
                  лошото е ,че не съм си засичал до сега електромера .... има ли начин да го направя сега ... щото след 10 години от по 10-15 лв на месец ,изведнъж да ми дойде 120 лева ,някак си ,не е нормално ,нито реално

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ами нали ти казвам, ако е надписана сметката трябва да има разлика между показанията на електромера и бележката.Много често не го отчитат и си пишат каквото им падне.
                    sigpic

Comment

.............................МИНДИЛИ СА...........................
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        .............................МИНДИЛИ СА...........................
                        Миндили е слабо за тия !

За 0 kWh електронергия - 71.65 лева

Comment

Първоначално публикувано от gundiz Покажи съобщение
                          Миндили е слабо за тия !

За 0 kWh електронергия - 71.65 лева

е как така бе ......
                          аз никога нема си платя тока така бе ..... треа се вдигаме на стачки нещо

ама българина е курва .... не може да се организира ,всеки е мишок и не му пука за другите ,докато не го настъпят самия него

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Стефчо, като ти гледам извлечението ми се струва ,че още от 06.2008-07.2008 е станало нещо - може би електромери са ви сменяли и тогава е станала някаква глупост, която сега искат да я оправят. Няма да е лошо да отидеш на място в Енергото/ЧЕЗ/ и ако може да ти дадат някакви обяснения. А, както каза колегата ако имаш имаш възможност от време на време удряй по едно око на брояча.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Стефчо, като ти гледам извлечението ми се струва ,че още от 06.2008-07.2008 е станало нещо - може би електромери са ви сменяли и тогава е станала някаква глупост, която сега искат да я оправят. Няма да е лошо да отидеш на място в Енергото/ЧЕЗ/ и ако може да ти дадат някакви обяснения. А, както каза колегата ако имаш имаш възможност от време на време удряй по едно око на брояча.

Какво имаш предвид ,като казваш ,че може да е станало оке 6-7 2008 ма нещо ? Вдигнаха ми се малко кметките ,щото нали вдигнаха тока ....уж ... ма де да знам

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X