Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да стигна до Серес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да стигна до Серес

Момци , мисля утре да ходя до Серес . Как да стигна от Пазарджик до там . Давайте акъл , че е страшно
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

ми наи добре по пътя, през границата и от там ф серес !

Comment

Ти нямаш ли си друга работа , та трябва да спамиш в темата ? Или трябва мнения да се трупат , че да изглеждаш батка ? Мерси , хващам пътя , а може и през гората .
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Ти нямаш ли си друга работа , та трябва да спамиш в темата ? Или трябва мнения да се трупат , че да изглеждаш батка ? Мерси , хващам пътя , а може и през гората .
        Не се ядосвай

Така, тръгваш към София, по магистралата.
        След караулката се качваш на околовръстното, посока Перник - т.е. посока ляво, за да си спестиш удоволствието да минаваш през хилядите светофари в центъра.
        По околовръсното караш, докато стигнеш кръстовището с бул.Цар Борис III. Ще го познаеш, защото е павиран и минава трамвай по него. Намира се на около 10 км - може и малко повече, от отклонението на магистралата. Преди самото кръстовище има Еко Елда, в ляво. Там завиваш на ляво и тръгваш по паважа, нагоре. Пътят е доста гаден, но няма друг начин. Карай бавно. Това е Е79, така наречената магистрала за Гърция
        Продължаваш нагоре. Преминаваш през Княжево, после ще минеш през КПП (караулка) на Владая, след това през Драгичево. Когато стигнеш ШЕЛ Драгичево и го подминеш, започни да се оглеждаш за отклонението към Благоевград, Кулата и т.н. То се пада в дясно, като се спускаш ниско и минаваш под един мост.
        Като хванеш този път, не се отделяш от него, караш само направо. Ще минеш през Дупница, Благоевград, Сандански и доста селца по пътя. Шосето е много приятно, защото няма дупки и се кара сравнително бързо.
        След Сандански, не се отделяш никъде - караш само направо, на около 15 км, се намира Кулата, т.е. границата. Минаваш в Гърция и продължаваш по главния път. Следиш табелите и се движиш посока Thessaloniki или Serres. На около 30-40 км има светофар, Т-образно кръстовище, което се разделя на ляво и дясно. Там свиваш на ляво и Серес е на около 3-4 км. На дясно е за Солун.
        В Гърция не превишавай дори с 1 км/ч скоростта! Глобите започват от 350 евро!
        Карай с колан, не говори по телефона, не изпреварвай където не е позволено, с няколко думи им спазвай правилата 1:1

Има и по-кратък път, през Ихтиман и Самоков, но ако не го познаваш, по-добре заобиколи. Времето ще е същото, само е по-заобиколно, отколкото през София.

Дано да съм бил полезен!
        sigpic

Comment

Ако все пак не е късно аз мога да ти предложа да минеш през Боровец. За мен това е най-удачния път за Серес след около 15 отивания и връщания/
          Качваш се на магистралата и след тунелите отбиваш за Костенец. От там тръгваш към Боровец. Минаваш Боровец и стигаш Самоков. След Самоков гониш Дупница. И на Дупница излизаш на Е79. И по него си на Кулата. И от там вече е ясен пътя към Серес.
          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Пробвай Пз - Белово - Юндола - Гоце Делчев - Екзохи - Серес. Няма трафик, единствено отсечката Белово-Юндола е малко кофти, но се преживява. На Илинден-Екзохи се минава по-бързо, отколкото Кулата-Промахон.
            Лично съм го пробвал и го предпочитам.
            Лек път

Comment

Отсечката от Перник до Серес цялата е в идеално състояние, а като идваш от Кулата ти на практика минаваш през околовръстното на Серес, няма как да се объркаш и да го подминенеш има поне 12 светофара, наистина внимавай със скоростта, гърците карата като улави, ама не се подлъгвай, ако случайно те хванат глобити са наистина тлъсти и няма шест, пет , специално на Кулата колите минават много бързо няма кой знае какво чакане,
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:47.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
                Ако все пак не е късно аз мога да ти предложа да минеш през Боровец. За мен това е най-удачния път за Серес след около 15 отивания и връщания/
                Качваш се на магистралата и след тунелите отбиваш за Костенец. От там тръгваш към Боровец. Минаваш Боровец и стигаш Самоков. След Самоков гониш Дупница. И на Дупница излизаш на Е79. И по него си на Кулата. И от там вече е ясен пътя към Серес.
                Това е най-правилния вариант
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колегата май е заминал и сме закъсняли с насоките ...
                  sigpic

Comment

Мерси на всички Току що си дойдох от там . Има снимки , ще кача . Жалко само , че магазините им не работеха ... явно заради Великден . Минах през Боровец , и от там по е79 . Голяма екскурзия си направих , минах 610 км. Пак едно голямо МЕРСИ
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                    X