Известие

Collapse
No announcement yet.

Практически съвети от състезател !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Практически съвети от състезател !

http://store3.data.bg/gringopld/Bezopasna%20Skorost/ тук можете да свалите книгата на известен състезател от не-толкова близкото минало ...

Гарантирам , че всички ще намерят какво да научат от нея

Свалих я и се зачетох. Явно тази книга е пълна освен със съвети, а и с поуки Харесаха ми първите редове за " ... неосъзнатият състезател у всеки един шофьор".
    Ще си направя труда да я прочета по-скоро.
    Тъжното е, че няма да бъде прочетена от хулиганите на пътя и ще продължават да си карат автомобилите от 2-ра, 3-та и т.н. серии на известна немска компания (без да споменавам марка и модел)
    sigpic

Comment

Ако можете я качета на нашето ФТП, или някъде другаде, че я свалям с 1к в момента.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

ако е тая на Застава, нея я имах в книжен вариант, баща ми ме караше да я прочета, явно ще трябва

Comment

Наистина ако някой има възможност да я качи другаде, няма да е лошо. (при мен е с 400 bytes )
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
            ако е тая на Застава, нея я имах в книжен вариант, баща ми ме караше да я прочета, явно ще трябва
            На Застава е , а аз сам я четях и препрочитах като мъничък , без някой да ме кара ... обаче къде се дяна последните 5-10 години ..

Comment

И баща ми и още доста хора ми разправяха за тая книга, че има много какво да се научи.
              В книжен вариант я нямах.
              Радвам се, че сега ще мога да я прочета.
              FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
              LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
              LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
              ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
              LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

нали не забравяте, че става въпрос за коли със задно и най-вече остаряли техники.

Comment

Първоначално публикувано от aav
                  нали не забравяте, че става въпрос за коли със задно и най-вече остаряли техники.
                  Има много полезни неща - вчера четох два часа. Какво като е старо - то законите на физиката не са се променили
                  Аз ще я прочета цялата
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Качете я на някой човешки сървър че карам кола със задно и с остарели технологии

Comment

Тва книжле не го ли беше пуснал Търтея преди време? Тогава беше сложено на някакъв рали-сайт (а не на free-сървър)...?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                        Тва книжле не го ли беше пуснал Търтея преди време? Тогава беше сложено на някакъв рали-сайт (а не на free-сървър)...?
                        беше

ето го линка - http://www.rally-club.net/articles/bezop.htm
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Това е друга работа Първия линк направо го махнете.

Comment

Първоначално публикувано от drago
                            Това е друга работа Първия линк направо го махнете.
                            Няма смисъл да го махат, защото аз например си го дръпнах от там за нула време
                            FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                            LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                            LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                            LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                            ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                            LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Working...
                            X