If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имам и една алфа дето е за три... а в нея има поне 7 донора ....
аз си съсипах живота с тия алфи ама на за зелената 7 чифт джанти пазарих днес....
АЛФА ФАНАТИЦИ!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Той Нено отдавна спря да си пие хапчетата къ няма да е болен мозък А тая зелената още ли продължава да се движи
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Благодаря за хубавите пожелания.
Има още много неща за оправяне, но мисля че като за пилотен проект е добре. Търпим всякакви критики и препоръки, като се надяваме да сме полезни на всички притежатели на любимата марка. Ако имате и някакви идеи и предложения относно информацията и какво да има на сайта моля пишете.
Хубаво ви е сайтчето и сте пичове по принцип, но айде пратете ми фаровете най-накрая. Поръчани са от 15 Май и всеки път като се обадя остава за края на седмицата или за другата.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment