Известие
Collapse
No announcement yet.
Откраднати джанти!?
Collapse
X
-
хаха верно , набързо може да се изкарат пари за още един комплект джантиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЕто днес сутринта на паркинга зад блока как заварих Рекстъна на една съседка..
Ако са и в един район !Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЕто днес сутринта на паркинга зад блока как заварих Рекстъна на една съседка..Spin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИзглежда ми на същия почерк както при Пунтото от първия пост
Ако са и в един район !Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеоферта са тия аларми дето като ти пипне некой колата почва да ти пищи дистанционното у вас.
Тук на тераста имам толкова залежали буркани, че долу ще им се види като на война, ако усетя!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеимаш право!!!
Тук на тераста имам толкова залежали буркани, че долу ще им се види като на война, ако усетя!!!
На мен ми се намира един буркан с развалена туршия 3 кг, плаче си за "headshot" мога да ти услужа ако искашsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Ей лоша работа, то нито да имаш, нито да нямаш.
Много нагли са станали, направо си плачат за престрелка, нямат страх от нищо, на един колега му гепиха ЦД-то посред бял ден във Варна.Абе ужас....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеЕгати ужаса.
Направо нямам думи!
То по-добре да си сложа железни джанти и тия да ги продам.
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment