Значи сега казуса е следния - купих от един юнак рама с табло от 156 с ляв волан, колата е от Италия, взимам я на фактура, екотаксата и била платена, колата не се е продала маса време, и той я разпарчетява, взима двг, окачване и прочее, и ми я продава, все едно ми продава цялата кола.....понеже аз не мога да ида да я регна така, а трябва да и сложа двигателя който ми остава от моята 2.0(рамата е била пак с 2.0 двигател), имам документ за него, на теория той си е на моята кола уж, макар че отдавна е свален.
Въпроса ми е, когато "сглобя" колата и се монтирам в КАТ, мога ли да я регна само с фактурата от юнака дето я взех, итал талон, и документа за двигателя дето го имам за да му докажа произхода.
Някой ми казва че може директно само с това, друг ми вика че трябвало комисия и прочее, трети вика че тоя дето ми продал рамата трябвало да ми даде документ че колата била бракувана и така можело.....
Въпроса ми е, когато "сглобя" колата и се монтирам в КАТ, мога ли да я регна само с фактурата от юнака дето я взех, итал талон, и документа за двигателя дето го имам за да му докажа произхода.
Някой ми казва че може директно само с това, друг ми вика че трябвало комисия и прочее, трети вика че тоя дето ми продал рамата трябвало да ми даде документ че колата била бракувана и така можело.....
Comment