Известие
Collapse
No announcement yet.
Махат акциза за мощните автомобили
Collapse
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Дано да стане ,но ме съмнява. А и ако махнат акциза ще измислят нещо друго за да ти вземат паричките ,примерно над 120 KW данъка да е мноооооооого по висок от сега ,който и без това не е нисъкAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеДано да стане ,но ме съмнява. А и ако махнат акциза ще измислят нещо друго за да ти вземат паричките ,примерно над 120 KW данъка да е мноооооооого по висок от сега ,който и без това не е нисък"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧе кой плаща данък.....
Абе ще ни извъртят някакси и за данъка ,и за акцизаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
Абе ще ни извъртят някакси и за данъка ,и за акциза"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеВ Европа има ли акцизи за по-мощните автомобили?
Ама данък - колкото за 3 малолитражни..
издънки на френската автоиндустрияТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеАма данък - колкото за 3 малолитражни.
А ако падне акциза веднага сменяме бабата за 164 Q4 - ох котиоооооНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment