Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми колелото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откраднаха ми колелото

Здравейте колеги,

днес около 16 следобед ми откраднаха колелото от офиса на ул. Иван Вазов в София.
    Не че храня големи надежди за намирането, но ако все пак на някого попадне, пускам снимки - за съжаление се оказа, че имам само две и при това едната не е много на фокус...

П.П.: Колелото е марка Sprint модел Appolo, цвят - червен, както се вижда от снимките. На дясната команда има специфично одраскване. Още малко подробности - депласьорите са Shimano Acera, курбелите и спирачките също са на Shimano.
    Attached Files
    Last edited by Max; d.m.y г., 23:43.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

http://vbox7.com/play:a7034267
    върнете колелотоооо , крадцииии
    извинявай колега,сигурно не ти е до смях
    дано се намери
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Както би казал вируса - ега на гадните крадци им излезнат дупки на челата и все да са у диария!!!
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
        Както би казал вируса - ега на гадните крадци им излезнат дупки на челата и все да са у диария!!!
        "Бате", колело е се пак
        Spin City!

Comment

Има колела по 4-5 хиляди, не говоря за тия по 50 хиляди, професионални. Едно средно струва между 300-1000 лева.
          Каквото и да е и колкото и да струва е кофти.АЗ също много карах колело, сега вече не, но от мен съвет-никога не го оставяйте без надзор, независимо да ли е вързано или не.
          Last edited by fred; d.m.y г., 12:30.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Working...
          X