значи от известно време мисля за темичка "разни"по простата причина че,по някога се отварят теми които бързо се изчерпват с 2-3 отговора и се забравят,и в 1 даден момент отново някой повдига нещо подобно,и отново се отваря нова тема от същия характер,и пак след 2-3 отговора се потулва.с това хем няма да пълним раздела и форума с повтарящи дребни неща,хем няма да се стига до това от рода(имаше подобна тема).ако е излишно това моля да я изтриете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
разни други
Collapse
X
-
Абсолютно вярно.Тия новите дори засичат и светодиода който остава включен когато телевизора не работи.Разбрах че може да се манипулират някак, но докато не разбера как не мога да дам конкретен коментар по въпроса.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
И според мен отчитат повече ... не е възможно при наличие на 1 човек в жилището , за отопление само на една стая през зимният период + нон стоп пуснат на 1 бойлер и лаптоп + 3-4 осветителни крушки да е равно на 100-120 лева на месец токAlfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
А може колега и още как, и аз с една печка се топля цела зима(нон стоп с термореле е печката), бойлер и т.н. и 280лв ток.Та в тоя ред на мисли, не се знае колко ток си изгорил, щото никой не идва да засича а си пишат каквото си искат и след няколко месеца изравняват.Та не се чудете от това.А иначе колко повече ток отчитат тия новите електромери, никой не знае....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеА може колега и още как, и аз с една печка се топля цела зима(нон стоп с термореле е печката), бойлер и т.н. и 280лв ток.Та в тоя ред на мисли, не се знае колко ток си изгорил, щото никой не идва да засича а си пишат каквото си искат и след няколко месеца изравняват.Та не се чудете от това.А иначе колко повече ток отчитат тия новите електромери, никой не знае....
Comment
-
Има си и за това цака.Българите сме изобретателни,сега е късно да звънна да попитам как стоят нещата,но утре ще питам.Има си хора с/у 250-300 лв.зависи нали от районите идват пипат ти го електромера и ти пада драстично сметката на ток и няма следи няма съмнение.....абе българите сме умни,за всичко си има хора и решения.
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Абе и аз нещо подобно бях чул ама не коментирам докато не съм 100% сигурен.А за това че сме изобретателни съмнение няма, все ще намерим начин, манталител....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеИма си и за това цака.Българите сме изобретателни,сега е късно да звънна да попитам как стоят нещата,но утре ще питам.Има си хора с/у 250-300 лв.зависи нали от районите идват пипат ти го електромера и ти пада драстично сметката на ток и няма следи няма съмнение.....абе българите сме умни,за всичко си има хора и решения.
Comment
-
Първоначално публикувано от albuss Покажи съобщениемного си права - много сме умни! ама що не можем да използваме ума за други неща, ми как да минем по втория начин. що като сме толкова умни, не направим така, че да не мислим за втория начин!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениемай ще трябва да използвам ел.познанията си.все пак благодаря.Lexus IS200
Comment
Comment