Известие

Collapse
No announcement yet.

Изверги долни нещастни !#$@*@?!!%

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изверги долни нещастни !#$@*@?!!%

Бе да им е.. ма....та на сичкото гадно измет у това ш....но село Ямбол. Днеска сутринта тръгвам за работа бодър и щастлив (е, не чак толкоз бодър и хич не щастлив, ма нали така е приказката...), отивам си до колицата, и аха да вляза когато нещо ме накара да я поогледам ей-така,за всеки случай. Е нема да ви разправям къв шок изживях...
    На цялата ми оправия сега и тия лайна. Някой си г-н Тъпак Идиотски решил че колицата ми е много хубава, и решил да й се покефи. В резултат щетите са :
    1 - счупено стъкло на десен фар
    2 - счупено стъкло на десен мигач (преден)
    3 - откъртено зверски дясно огледало
    Работата е там, че колата не си е мърдала от мястото - всички стъкълца са вътре във фара и мигача, а огледалото си виси на единствения здрав останал кабел. Чудя се що за малоумник ми има зъб, за да ми направи такава мизерия. Все съм виждал да се чупи огледало, или фар, ама толкова неща накуп не е на добре. Работата е там, че нямам никаква идея за това кой може да е - ако си мислите за личен конфликт с някого - това отпада, защото нямам такива за последните 4-5 месеца. Ама не ми се говори повече че направо откачам. Направиха ми протокол от полицията, и сега ще чакам да падне тавана на летния театър, за да разбера евентуално кой може да е виновен. Баси, човешката завист е невероятно гадно качество с отвратителни последици.
    Ама как се моля да го бях набарал тоя изрод, и да му покажа най-прекия път до ада ... ама с моя пусти късмет съм го пропуснал. Та сега приемам съболезнования всякакви
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

колега.... иска ми се да изпсувам зверски, и дори го правя на ум, но ме е свян да го напиша....

тъпи копелета всякакви има, злобни комплексари и тем подобни, за пореден път се убжеждавам в каква коч**а живеем!

каквото и да ти кажа, няма да намали щетата и болката.... но имаш подкрепата ми!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Вкарай си колата в гараж или включи обемен датчик и забрави за измекярите Аз така си правя и още повече ги дразня. А имай напредвид , че разни лапетии дето се правят на мъже също обръщат кофи чупят коли и т.н.са доста плашливи .... Мамка им Вандали. Случвало се е да ги замярам с кисии с боклук от терасата
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

??? ?? ????? ????? ????? ?? ? ??????????.......???? ??? ?? ?????.....
        ________
        Harley-Davidson Fltri
        Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:59.
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

наистина е неприятно да станеш сутринта и да видиш нещо различно по колата нещо неприятно, но на този свят всичко се връща. на мен са ми чупили нещо по не значително от страничено огледало и фар но то придава един изпипан вид на колата задната капачка на багажника. забелязах, че на повечето колеги е така.
          Алфа ромео 146 1.3 боксер 90 коня 95 година

Comment

Просташко олигофренска работа...нямам думи...
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Моите съболезнования. ако спипаш някой позадръж го докато дойда от Варна. Бой и / не леко галене с вестник ама вътре желязна тръба дебелостенна/ .Галене и пак галене през китките -масажче малко.
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Мамицата им изроди , колега ако пипнеш такъв, свиркай, като нищо ще мина 400км. за да пребия едно такова говедо. Искренно съжалявам за колата ти, мисля си че само ние алфистите сме така привързани към колите си /нали са любовниците ни/ и само ние можем да разберем какво е Аман от тая скапана държава
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Много съжелявам колега Мисля, че няма какво да добавя по темата - те хората преди мен са си го казали - единственият начин за справяне с тези нечовеци е "саморазправата" .. как ми се иска така да набараме някой докато се гаври с колата - ах лелелелееее Като знам аз как реагирах като намерих моята кола с 2 черти от ключ по цялата й дължина само 15 минутки след като я бях оставил .. брр представям си на теб какво ти е
                  Горе главата! Че ги тепаме гадовете !!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

кютек!!!!

Ако го набарам такъв-с главата надолу ...и в некой селски клозет!!!!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Не знам колеги нямам думи .Майната му всичко се прави, ма що трябва да се разправяш и да си дигаш нервите за тапотии.Трепеш се гласиш си кочинката и некав лумпел и ебава майката(без никво извинение)за 3 минути ти се разкатава фамилията и се почват разправии в най-неточното време.Е в такива моменти човек тотално изключва и прави глупости направо мое да му откъснеш главата! Няма кво да добавя!!!
                      90 2.5 V6
                      Croma 1.9 multijet

Comment

Съболезнования, колега просто думи нямам за човешката злоба
                        За съжаление от опит знам,че трудно ше ги хванеш ма дано имаш късмет
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

И аз ей сега преди зимата за две вечери две черти от ключ(добре че не са по цялата кола).........направо побеснях! На сутринта един приятел също изрева с Шкода Фабиа на нема и 2 месеца, при него вече беше брутално издрана. 2 месеца след това в центъра се бяха опитали да я разбият ...сещате се ключалката как изглежда. И псувам и се ядосвам ама вече неам нерви от изроди....да се опрявят застрахователите!
                          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Много гадно е усещането като видиш колата си в това състояние, мойте съболезнования колега. Решенито на проблема е само едно
                            SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Моите съболезнувания случвало ми се е такова нещо и беше вследствие на алкохолизирани студенти Така че според мен алкохола не прощава
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                              X