Аз съм на 6-тия етаж и доста заклати, но понеже преди бачках по скелета и тем подобни съм свикнал.Неприятно и неочаквано но това е "мадър нейчър" както казват по дискавъри.
Известие
Collapse
No announcement yet.
земетръс
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениене съм усетил нищо ... па съм напълно трезвенAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеКъде това ? Тука във Варна нямаше нищо , предполагам че в Шумен е било доста лекичко за да не се усети до тука .Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Явно се е усетило предимно в жилищните блокове, щото аз звъннах на няколко места след това и не го бяха усетили, пък нас си ни заклати.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЯвно се е усетило предимно в жилищните блокове, щото аз звъннах на няколко места след това и не го бяха усетили, пък нас си ни заклати.
-вие усетихте ли нещо?
със ситруен са се движили и са го усетили, значи.......http://dnes.dir.bg/2009/04/26/news4359200.htmlLast edited by galinves71; d.m.y г., 15:55.
Comment
Comment