Колеги искам съвети от вас относно колата , която предстои да купя за жената ( писах в ланча раздела , но няма отговор ). Та тя си е харесала ланча Y и рено туинго. Аз харесвам 145иците , но за да е хубава трябва да се бръкна много , а за първа кола не ми се ще. Вие за коя от двете сте , или нещо друго за горе долу тия пари ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам съвети
Collapse
X
-
Искам съвети
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Ами тя повече харесва туингото " пък ако може и да е кабрио "ама не знам коя е по -изгодна за потдръжка , а и да е по -здрава ако може ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
ние търсиме коли с женски характери,за да ги укротяваме,а жените коли с мъжки.Искат волана да е твърд и тогава се чувстват сигурни.Атавизъм,ама какво да правиш.Искат нещо твърдо да държат.За това взимай реното.То е дуракоустойчиво на женски простотииНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ щом ще го кара жена ти, купи по евтиното, сори за дамите, ама съм си мако простак
а по темата - колата трябва да кефи.
това е част от "научаването" - създава предпоставка за желание в този смисъл.
не питай нас.. попитай нея.
Comment
-
Зех на мойта Смарт - направих и каско, мисля и второ ако може....
Вземи и нещо дето може да прежалиш.....и аз се извинявам да дамите, но съм непоколебим в мнението си....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
За ипсилона нищо не знам, но туингото е много добър избор. Вътре е много просторно, с хитро измислена задна седалка, не е скъпо за поддръжка, само не си взимай полуавтоматик модела, че ако здаде багажа скоростната, хвърляш цялата кола.
Като дизайн реното е култово, ипсилона е готин. И двете са много индивидуални. Успех с избора.146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениезатова си купуваме колите самиAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениети какво си пил?
а по темата - колата трябва да кефи.
това е част от "научаването" - създава предпоставка за желание в този смисъл.
не питай нас.. попитай нея.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко можеше и да си ги правите сами - цена нямаше да имате.
за добро или лошо, никога не съм имала допир до поправянето на нещо по нея със собствените си ръце, но смятам, че всяка жаба трябва да си знае гьола.
достатъчно е, че знам откъде да си долея течност за чистачките, масло или спирачна течност, ако се наложи - пу, пу.
а смятам, че младежът трябва да се съобрази с мнението на жена си и по една съвсем йезуитска причина - ако купят колата, която тя не предпочита, рискува при всеки възникнал в бъдеще проблем по нея да се сблъсква с всемирния женски гняв
п.п. как пък тъй някой ще ми казва какво да карам - ааамаха!
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко можеше и да си ги правите сами - цена нямаше да имате.
Е всички щяхме да сме монтьори, а кой щеше да прави примерно шкембе чорба не ми е ясно?, В тая връзка който смята че може да ми обясни разликата между цена и стойност в едно изречениe да заповядаLast edited by fred; d.m.y г., 22:47.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеВ тая връзка който смята че може да ми обясни разликата между цена и стойност в едно изречения да заповяда[
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment