Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам съвети
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПопрехвърлих темата отгоре, но не срещнах някой да е имал Ланча Ипсилон, та тъй-като аз съм имал такава мога да ти дам лек съвет. За съжаление нямам лични впечатление от Туинго за да ги сравня коректно, но все пак от това което съм чувал за реното, смея да твърдя, че ланчата е в пъти по-здрава ,поради простата причина, че е едно към едно с Фиат Пунто. Моя модел беше с двигател 1.2 16клапана, 86 к.с. и вървеше доста брутално за кубатурата си, с учудващо нисък разход, прилично, дори учудващо добре обезшумено купе. За мен лично Ланчата е по-добър вариант от Реното. Обслужването е като за Пунто - ефтино, разликата между Пунто и Ипсилон е, че Ипсилона е с по луксозно и обезшумено купе , естествено по-различно. При почти постоянно инфантилно и дори от време на време брутално експоатиране за година и половина не можах да я счупя, дори и по ходовата част. Купих я нов внос, дори не и смених ремъците, само свещи и масла........ Ето и снимки, ако визираш този модел...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениетази ланча хем е грозна хем не толкова здрава.1 познат я купи за много пари и толкова ядове бере все още че няма на каде.Last edited by Доко; d.m.y г., 20:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеKoлега хубаво е да вида и мнение на собственик на ипсилон ще ми е от полза за сега смятам да пробваме и двете и да прецениме след като се повозиме ...
п.с. А между другото Форд Ка са на доста прилични цени вече и са в ексцентричния клас.......Last edited by Доко; d.m.y г., 20:48.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение...За мен лично Ланчата е по-добър вариант от Реното. Обслужването е като за Пунто - ефтино, разликата между Пунто и Ипсилон е, че Ипсилона е с по луксозно и обезшумено купе , естествено по-различно. При почти постоянно инфантилно и дори от време на време брутално експоатиране за година и половина не можах да я счупя...... воланът е много по-лек, а спирачката и газта не са толкова директни, много по-маневрена е, то и аз май я предпочитам за града
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеВ общи линии това е положението с Ипсилона. На жена ми колата е 1.2 60 коня, но върви доста. За градско е перфектната кола (по-точно новия Ипсилон с повече коне и ГИ). Само разходът при нас е висок - около 10-11 градско. Частите не знам коло струват, щото не съм купувал. Жена ми предпочита да кара нея пред Алфа-та... воланът е много по-лек, а спирачката и газта не са толкова директни, много по-маневрена е, то и аз май я предпочитам за града
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
тя е сравнително стара темата, но...
колега, бягай далече от 1.4!
същия мотор го слагат на браво, много страда тоя двигател.
търси 1.2 8 или 16 клапана 20 коня разликаfulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p
Comment
-
Първоначално публикувано от fifo Покажи съобщениетя е сравнително стара темата, но...
колега, бягай далече от 1.4!
същия мотор го слагат на браво, много страда тоя двигател.
търси 1.2 8 или 16 клапана 20 коня разликаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
Comment