много благодаря за помоща намерих якета и тн лека вечер и да глезите алфите защото те са капризни
Известие
Collapse
No announcement yet.
яке алфа искам го
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщениеабе то е за мъжът ми много е лош голям и незнам дали ще се съгласи
Що ли не преместят тази тема в "Чат"
Comment
-
Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщение156 сребристаAlfa Romeo 156 1.8 TS
Comment
-
Що бре колега , нещо против "силвър булет" ли имаш?
На мен лично много ми допада този цвят, не се нагрява много през лятото, търпи на прах и мрасотия.
Иначе (за да не е пълен спам това) колежката нека сложи някоя картинка на това което купи на "бойфренда"/мъжа си, и някакви впечатления ако има такива...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Снимка на подаръка+да си върне аватара
Comment
-
Колежке Маринела, не е нужно да пускаш 3 мнения едно след друго, можеш просто да си редактираш последноto,някак си по прилежно ще изглежда.
Като купиш подаръка снимай го да го видим и ние ако може.
Та иначе какво не и харесвате на новия аватар колеги, да не видите красиво момиче и .... пък и е заета м/у другото и то пак от алфист.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 19:21.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Нищо де ,оценявам красотата само
Comment
-
Comment