Известие

Collapse
No announcement yet.

Апартамент в Пловдив?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Апартамент в Пловдив?

я някой местен да каже приличен апартамент в Пловдив за 1 нощувка.. четвъртък 30 Май...

а ако може да препоръчка и някои от актуалните барове... цена няма да има

мерси предварително
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

За апартаменти нз,но миналото лято ходих на гости при един френд,който е студент там и вечерта излезнахме в едно клубче Makalali http://makalaliclub.blogspot.com/ Лично на мен ми допадна,после ходихме в неква "елитна" дискотека нещо с black май беше,но не останах много впечатлен,щото като влезнахме общо взето ни извъртяха по всички възможни места за сядане и навсякъде ни казваха-тука не може,тука е заето,тука не знам си кво а имаше много малко хора и никаде нямаше резерве иначе музиката беше добра.Иначе Пловдив смея да твърдя,че е уникален град спрямо другите градове,всеки път като ходя отивам с кеф там.Сега е време и майните да се изкажат
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

В бишия ми блок една женица дава стай под наем за нощувки. Цените са ниски. Но жената си живее там и има две свободни стай и ги дава (демек ще е в апартсамента незнам дали те остройва). Намира се в района на сточна гара. Ако се интересуваш пиши ЛС да ти дам телефона. Иначе има малки хотелчета където мисля че максимум за 30 лева на вечер можеш да си наемеш прилична стая... пак ако искаш мога да ти дам контакти.
      А за баровете кажи какъв тип... чалга или не чалга ? Защото тук повечето са чалга . Ако си решил на ретро да ходиш... препоръчвам Ликиор или Зънзибар. Ако е чалга препоръчвам Фамозо или Инфи.
      Alfa Romeo 147 1.6 T.S 120 h.p. 17" Arcasting Shark

Comment

в стария град имаше някакъв гест-хаус, с който няма да сбъркаш - стаите са много спретнати и чисти, а цялото място е след основен ремонт и вътре е наистина много добра обстановката, цените са също доста шукаритетни (до там трудно мога да ти обясня как се стига, но утре ако се сетя и си спомня и името, ще пиша)

а за бар... в пловдив тръгваш и се ориентираш по виковете, рядко-весел град, и заведенията са готини и хората и те... абе няма да сбъркаш

за версай някой ми разказва,че било готино, но не знам дали е отворено (там преди беше планета)
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

за нощувките не мога да помогна много, а и личното ми мнение е, че по-добре да отседнеш на хотел. за ~60 лева на вечер Авион и Норд са доста прилични, един до друг са, и са буквално с/у входа на панаира.

http://bghotelite.com/hotel-nord.855_bg
          http://bghotelite.com/hotel-avion.854_bg

заведенията за съжаление в четвъртък не са много пълни и избора е малък
          -- мармалад работи до към 12 и нещо в делнични дни и за по 2-3-4-5 малки с маслинки е идеален
          -- занзибар май също работи до по-късно, ама е почти в Пещера
          -- casa de cuba е по-спокоен тип, но за 2-3 блъди мерита е идеално (ако не ти пречи латино музиката)
          -- в ремикс има студентско парти, а там по принцип винаги е весело
          -- паша е подобно на горното и резервен вариант ако не става в ремикс
          -- чалгите не ги знам достатъчно добре, но фамозо май е най-посещавано в делничните дни.
          “It is easier for a camel to go through the eye of a needle, than for a rich man to enter the kingdom of God”

Comment

Има тънки хотелчета, просто се разтърси. Иначе за баровете в четвъртък немам идея, но в момента е най-добре в Паша и във Версай
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Хотелчетата Норд и Авион им писах мейли щото не са оставили цени на сайтовете.

а за баровете... брилянтин актуален ли е сега? или чалгата под него - будоар?

пс. още ли няма стриптийз бар?

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                Хотелчетата Норд и Авион им писах мейли щото не са оставили цени на сайтовете.

а за баровете... брилянтин актуален ли е сега? или чалгата под него - будоар?

пс. още ли няма стриптийз бар?
                стриптийз има, или аз съм бил прекалено пиян като бях в пловдив или пък девойките около мен са били ТЕ прекалони пияни , някъде около главната

а за брилянтина, незнам защо ама местния ми гид тогава ми спомена нещо като , че е чалга, или че не работи вече.. мба ли нго
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

с Норд водим доста интересна кореспонденция ... предложиха ми двойна и единична стаи за "63 lv za ednata staia i 72 lv za drugata"... ще видим дали ще приемат моята финаносово-кризисна-оферта от 90лв пакет

Comment

За барове, бил съм на малко места, но в Мармалад много ми хареса. Миналото лято бях.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Занзибар -Дискотека
                      Макалали - Бар

правете малко разлика ебати пича до колкото разбрах иска на бар да иде

Планет е добре стига да ти е по финансите
                      ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                      Nissan Qashqai 2,0 140hp
                      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Колега, виж и това хотелче http://www.afroditabg.com/.
                        На 50 метра от Занзибар се намира. Условията им преди бяха доста добри. Занзибар по принцип е готина дискотека. Наистина е голояма и е ретро. За четвъртак нямам идея дали ще е купон някъде въобще.
                        За бар колегите добре са препоръчали Макалали, Мармалад, Планет. За мен готин също е Лайф клуб.
                        Дсикотеките много много не ги знам, така че хората които обикалят нощем да кажат.
                        FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                        LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                        LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                        ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                        LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

ааа няма грижи за бар или дискотека... номера е да набележа 2 неща и да ги обиколим....

затова и оглеждам хотелчетата около центъра, че като пием да не правим глупости с колите....

Comment

Не го карайте човека да ходи в Занзибар Значи Брилянтин и Будоар си бачкат, макар че Паша дръпна хората от Брилянтин и сега са в Паша. Версай бива, Планетата бива, но в четвъртък незнам къде как е Иначе за барове Вижън, Бачи, Никано Пробвай ги и ще се изкефиш А за хотелите виж как стоят нещата в Его и в Норис
                            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
                              Колега, виж и това хотелче http://www.afroditabg.com/.
                              тука не се ли плащаше на час? :P

Към списъка горе да включа и новия планет на бул. Дунав. Ако отседнеш в Норд/Авион е на лев и 50 с такси, а ако сте гладни, препоръчвам да пробвате големите шишове в Ефир100, което е на има-няма 2 крачки от въпросния планет.
                              “It is easier for a camel to go through the eye of a needle, than for a rich man to enter the kingdom of God”

Comment

Working...
                              X