Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде се намира това ? (Дружба 1)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде се намира това ? (Дружба 1)

Става въпрос за този магазин
    http://autohit.bg/content/view/5/2/

и по-точно офиса му в Дружба 1 Ул. Асен Йорданов 17

Ето и картата http://autohit.bg/images/file/druzhba.JPG ама точно там не е номер 17 и не се намира Аутохит сервиза и ако някой знае къде точно се намира ще съм му благодарен да ми покаже на карта.

п.п. Нали те бяха вносителите на Denso ?
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
    Става въпрос за този магазин
    http://autohit.bg/content/view/5/2/

и по-точно офиса му в Дружба 1 Ул. Асен Йорданов 17

Ето и картата http://autohit.bg/images/file/druzhba.JPG ама точно там не е номер 17 и не се намира Аутохит сервиза и ако някой знае къде точно се намира ще съм му благодарен да ми покаже на карта.

Номер на улица и номер на сграда са различни неща.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да те помоля като ходиш там, питай имат ли ламбда сонди Денсо за наще колици и на какви цени!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Да те помоля като ходиш там, питай имат ли ламбда сонди Денсо за наще колици и на какви цени!

Aко разбера къде точно е мАгазина ще питам.

Comment

Май ще е най-добре да им звъннеш и да ги попиташ.
          Като гледам би трябвало да е близо до естакадата ( бул. Христофор Колумб )
          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
          sigpic

Comment

Точно където го дават на картата се намира
            Може би ако отидеш, ще го видиш
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Точно където го дават на картата се намира
              Може би ако отидеш, ще го видиш

Ами ходих. Видях някаква автомивка и пишеше влизането на външни лица забранено, влезнах и миеха коли и в "офисчето" имаше някакви масла и ремъци, друго не.
              Last edited by The_Game; d.m.y г., 19:20.

Comment

може това да е магазина
                що не пита някой от автомивката или някой в него район
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

мани ги тия кълвачи нещастни от автомивката и гумаджийницата

това е горе долу до дск което те интересува
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Малък, ако купуваш свещи "денсо"...преди това ги провери!!!!...че аз купувах едни и изолатора им се въртеше...но ги смениха....мисля, че официалният им дистрибутор беше "косер"...имат магазин на Симеон, Раковска и Ч. връх.....
                    Къде се заби в Дружба....ще хапнеш, някое дръвце!
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Малък, ако купуваш свещи "денсо"...преди това ги провери!!!!...че аз купувах едни и изолатора им се въртеше...но ги смениха....мисля, че официалният им дистрибутор беше "косер"...имат магазин на Симеон, Раковска и Ч. връх.....
                      Къде се заби в Дружба....ще хапнеш, някое дръвце!

Ta така намерих магазина. От кръстовището дадено на снимката, като пътувате от кръговото под Цариградско към въпросното кръстовише, от дясно ви се пада севиз Дунев на въпросното кръстовище тръгвате на дясно. Минавате два светофара като продължавате на право и от ляво ви се пада Лукойл след него Петрол бензиностанции. Та ведната след тях от ляво се пада въпросния сервиз/магазин.

Като утидох и йм казах за 155-ца свещи денсо ми изкара въпросния модел, но имаха само 4 бройки. И по телефона се обадиха до другия офис и от там след 1 час докараха другите 4 свещи.
                      Цена по 3.75лв на свещ.

Незнам дали са оригинални, не видях не добре закрепени части или пък кофти отливка, обаче на прекалено много места пишеше JAPAN което ме усъмни.На кутията пишеше на няколко езика made in japan и на самата свещ пише Japan.
                      В Пазарджик имам оеигинално японско денсо ще сравня изработката на 2 те свещи в края на седмицата.

Едната от свещите беше в друга опаковка, по стара, но на вид свеща си е същата.

Питах за ламбда сонда с 4 жици, цената е 105лв обаче в момента нямат.

Иначе като четох коментарите в по-старите теми, доста хора бяха доволни от свещите купени от въпросния АУТОХИТ.

След като ги смених отново си го имаше въпросното замисляне и гърмене в колекторите при пълна газ от малки обороти при това на бензин.

Предстои смяна на бобина, тъй като на единия цилиндър искрата от бобината не изкача от метала в средата на лулата, ами излиза от корпуса на бобината.

Comment

Ta така намерих магазина. От кръстовището дадено на снимката, като пътувате от кръговото под Цариградско към въпросното кръстовише, от дясно ви се пада севиз Дунев на въпросното кръстовище тръгвате на дясно. Минавате два светофара като продължавате на право и от ляво ви се пада Лукойл след него Петрол бензиностанции. Та ведната след тях от ляво се пада въпросния сервиз/магазин.

Като утидох и йм казах за 155-ца свещи денсо ми изкара въпросния модел, но имаха само 4 бройки. И по телефона се обадиха до другия офис и от там след 1 час докараха другите 4 свещи.
                        Цена по 3.75лв на свещ.

Незнам дали са оригинални, не видях не добре закрепени части или пък кофти отливка, обаче на прекалено много места пишеше JAPAN което ме усъмни.На кутията пишеше на няколко езика made in japan и на самата свещ пише Japan.
                        В Пазарджик имам оеигинално японско денсо ще сравня изработката на 2 те свещи в края на седмицата.

Едната от свещите беше в друга опаковка, по стара, но на вид свеща си е същата.

Питах за ламбда сонда с 4 жици, цената е 105лв обаче в момента нямат.

Иначе като четох коментарите в по-старите теми, доста хора бяха доволни от свещите купени от въпросния АУТОХИТ.

След като ги смених отново си го имаше въпросното замисляне и гърмене в колекторите при пълна газ от малки обороти при това на бензин.

Предстои смяна на бобина, тъй като на единия цилиндър искрата от бобината не изкача от метала в средата на лулата, ами излиза от корпуса на бобината.
                        Когато ти гърми в смукателният колектор.....май е бедна горивна смес!!!!
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Когато ти гърми в смукателният колектор.....май е бедна горивна смес!!!!

Едната бобина беше изтрещяла и искрата на единия цилиндър излзиаше от изолатора, като я смених се оправи.

Comment

Working...
                          X