Известие

Collapse
No announcement yet.

Тия тъпи куки са станали ебати мизерниците!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тия тъпи куки са станали ебати мизерниците!!!!

Снощи около 00:30 си карам съвсем културно стара алфетка, влизам си от 5-те кьошета във тунела на НДК минавам си леко завоичето и след него какво да видя в дъното на тунела една бяла кола отваря се леко страничната врата и от нея излиза един ЦИГАНИН с палка, и ме спира. Слизам и какво да видя тия мизерници седят с радар на това място!!!
    Показва ми радара и на него пише 62км(при ограничение 40км). При което така наречените органи на реда ми казват, sorry ама няма да можеш да се разминеш с фиш, защото си нарушил скороста с повече от 20км(с 22км демек). Затова ще ти шляпнеме един акт. . Абе мене най-ме е яд че тия тапети се бяха залостили на ебати мястото. И друго мнго ми е чудно тоя шибан радар на тия цигани дето е от времето на баба ми каква ли грешка дава при отчитане на 60км. Опа пардон 62км...
    SUPER 164 2.5TDi '97

Грешката при старите радари е +- 8км/ч
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

леле много ме е яд .Тия бастуни нещо май ме изпързаляха стия 62км
      SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

Първоначално публикувано от VM164
        Когато излезе НП - обжалвай, безплатно е. - само стандартна молбичка всеки студент по право може да ти я напише Аз така ги жалих и съдийката ми намали глобата от 50лв и 6 точки на 20 лв и без да ми отнемат точки И си купих радар детектор от тогава съм примерен водач
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

незнам но тези радари определено имат някаква грешка. един слъчай. влизам в населено мясот с около 50 и ги гледам тез полицаиииииии с мого ииии защото бяха 5 парчета... и гледаи ко става ела тука виж ко пише 67 ааа викам им туи не е вярно... няма такива работи дрън дрън... и ми писаха един фиш 5 лв. който още не съм платил и нямам намерението да плащам....
          Алфа ромео 146 1.3 боксер 90 коня 95 година

Comment

Гледай часът и датата на радара
            А след това ги накарай да напишат кога за последно е тариран радарът Те са длъжни да го напишат, за да докажат с какво и как са засекли скоростта
            Техниката им на засичане трябва да се тарира на всеки 6 месеца по закон Ако са минали тези 6 месеца им пожелай Лек Нощ и им кажи да си оправят аксесоарите
            sigpic

Comment

Аз очаквам някой ден в този тунел да има фото-радар...
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                Гледай часът и датата на радара
                А след това ги накарай да напишат кога за последно е тариран радарът Те са длъжни да го напишат, за да докажат с какво и как са засекли скоростта
                Техниката им на засичане трябва да се тарира на всеки 6 месеца по закон Ако са минали тези 6 месеца им пожелай Лек Нощ и им кажи да си оправят аксесоарите
                Извинявай искам да попитам какво точно значи това тариране и какво трябва да ти покажат за да те усведомят кога е тариран?

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

Един стикер отдолу на радара...там има щампа с датата когато е минал на нещо като технически преглед...тоест калибриране в лабораториите на БАН май ги проверяваха...поне така твърдят де.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                    Един стикер отдолу на радара...там има щампа с датата когато е минал на нещо като технически преглед...тоест калибриране в лабораториите на БАН май ги проверяваха...поне така твърдят де.
                    Май се прави в института по метрология
                    Както и да е Петко е прав, трябва да има стикер с дата.
                    И понеже те не го правят, може да гризнат дървото с актовете ако шофьорите са светнати Аз до сега няколко акта отървах заради такъв стикер, ама проблема си е техен А и много ми знае устата щом ги видя неподготвени
                    sigpic

Comment

Май си прав, че ги проверяват при тия дето никога не познават времето
                      sigpic

Comment

ясно схванах за кво става въпрос това е нещо ново ковето се надявам да помогне за напред

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

@КГБ
                          Има лека разлика между:

метеорология - тези се опитват да познават времето , къде успяват къде не- е па то си е божа работа

метрология - тези се занимават до колкото знам със сертифициране на мерки теглилки и всякакви измервателни уреди.

http://www.damtn.government.bg/services.html
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            @КГБ
                            Има лека разлика между:

метеорология - тези се опитват да познават времето , къде успяват къде не- е па то си е божа работа

метрология - тези се занимават до колкото знам със сертифициране на мерки теглилки и всякакви измервателни уреди.

http://www.damtn.government.bg/services.html
                            фууу
                            заядливец
                            само две букви са

=======
                            иначе като ви спрат за превишена скорост винаги искайте да ви покажат лепенката на радара
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А пак те май и двете са към БАН
                              sigpic

Comment

Working...
                              X