Известие

Collapse
No announcement yet.

ай по предишната тема за провинцията

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=mochko1;472370]Мисълта ми беше ,че нямаш право да обвиняваш никого ,че ти е гадно да живееш в София ,все пак всеки сам избира къде да живее. Като не ти харесва претъпканата София я сменяш с нещо по спокойно [/QUOTE

Сори , ама аз няма къде да ида ,а и от софия не се махам . точно поради тая причина ,ще си праим квот с иискаме и ще си чупим колите пред блока ...

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение

Сори , ама аз няма къде да ида ,а и от софия не се махам . точно поради тая причина ,ще си праим квот с иискаме и ще си чупим колите пред блока ...
      Ами чупете си ги ,но селянчетата не са ти виновни за това
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        Ами чупете си ги ,но селянчетата не са ти виновни за това
        аз не ги обвинявам бе ,ти не ме четеш май май. Просто казвам да си стоят откъдето са ...а това ,че имат правото да идват да живеят у софия не е тяхна вина ,а на Желю Жерев
        преди 89 ще видите софия ,ама през крив макарон ,саме ще е небесен блян тя

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Нещо се превъзбуди
          Alfa156 Against All

Comment

Ххихи- още не съм изчел темата изцяло но тази фраза кърти.

Ае да си знаят мастото и да не вдигат така глава .тоя специално скочи срещу нас - наследниците на блока

Ами колега като сте толкова важна личност , защо не си наследихте целият блок да няма проблеми с разни селтаци , а можехте и да си го купите, колко е то един блок. Жик-так.

Тази също си я бива :

Те идват нанасят се и си мислят ,че като живеят в най скъпия район на БГ са фанали господ за кура.
            Като се прочете удебеленият текст се получава нещо интересно.

Честно казано отдавна не се бях хилил толкова.
            Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:50.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ами вие си избрахте кметовете...Те пък избраха да вземат пари от масови разрешение за строеж на сгради...от там места за живеене и работа със строежите...От там и хора... След това още лапане на пари и още и още и още строежи и още блокове и още хора защото има място за живеене и работа.....Не съм ви избирал аз кмета 90г-95г-2000г..... Така че НЕ провинионалистите са ви виновни А ВИЕ САМИ...

Иначе какво мога да направя когато някакъв пич който се мисли за баровец софиянец ми издра колата? След като му бях спрял на "мястото"... Как не забелязах по рано че тъпото копеле 2 дена подред ми е ПЛЮЛ на стъклото на колата?!?! .... Еми можеше пича просто една бележчица да ми остави че му преча или да ми се обади(тел. ми номер стои на таблото..) Тааа евала на всички граждани И добре че само ние селяните ви цапаме...Само ми е чудно как на село няма една хартишка или боклук на пътя или фас от цигара?!??!

+ това че много от софиянците получихааа многооо луди пари за да си дадете къщички срещу 20етажни блокови и огромни обезщетения...Еми тия блокови няма как да останат празни...Какво очаквахте...Да си дадете къщичките да получите по 30 апартамента обезщетение и после да си живеете както преди....

Както казах пак...Не аз ви продадох земята, не аз ви гласувах

П.П Не се чувствам засегнат и не ми дреме, ако някой обижда някого..Достатъчно хора ме познават за да знаят какъв човек съм и че съм от село но не съм селяндур
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Че и аз съм си от село и кфо от тфа?
                Че и съм селяндур за капак , ама на кой му дреме ?
                Па и съм проз де , ама то си личи от далече.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Ххихи- още не съм изчел темата изцяло но ...

Като се прочете удебеленият текст се получава нещо интересно.
                  може и без "че"

като видях, че си писал, сметнах, че се гласиш да ми развалиш удоволствието от четенето с някой катинар
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                    Нещо се превъзбуди
                    Прав си Слави ,затва нема пиша повече в тая тема ..тя провокира според мен ,да си скубеме косите един другиму.
                    Кой прав кой крив , всеки си има мнение...всеки е прав за себе си . Аз изказах моето мнение и повече няма да се провокирам.

И VFTI каза нещо умно ,че да си селянин и селяндур са две различни неща...............но и двете ,да си живеят на село според мен

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Споко булка ,
                      Няма страшно а и на мен ми е забавно.
                      А най е гот че това което сам си направиш - никой друг не може да ти го направи.
                      Чета си с удоволствие и си пия бирицата

Comment

[йеп , нещо ме обзе вълнението ,но си изтрих поста ...
                        Last edited by slav40; d.m.y г., 00:14.
                        Alfa156 Against All

Comment

Смислена е темата , не е за коша ( все още).
                          Но най-вероятно утре като се събудя ще е е за там.
                          Лека нощ Колеги и умната.

@ Славчо - нямаше смисъл да го триеш.

Comment

[QUOTE=slav40;472482][QUOTE=Stefan Caromov;472301]....като живеят в най скъпия район на БГ са фанали господ за кура. QUOTE]

Това не е на-скъпия район на БГ в момента....

....я да те питам ТИ ходиш ли на море( не визирам никой,просто "ТИ" е обръщение към чистия софянец) ..... !? защо ще ми идва софийски чистокръвник да ми паркира пред къщата/вратата 3-4 месеца в годината(лятото),защо ще ми идва по Банско да ми паркира по 3-4 месеца в годината(зимата),ма стой си в София бе, що ще ми пречиш пред врата или искаш да ти спукам гумите и да ти свия ламарините, и да те пратя за 1-2 месеца в болница, ако решиш евентуално да защитиш възгледите си?!

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            ... И добре че само ние селяните ви цапаме...Само ми е чудно как на село няма една хартишка или боклук на пътя или фас от цигара?!??!......QUOTE]

е тоя по-нагоре ще дойде ,ще ти направи буклука пред къщата,ще ти тегли една ,че си/сме селяни и ще си тръгне доволен,че е до 50-то поколение чистак софянец , ъъъъъъъъъъ май се обърках кой е баш СЕЛЯНДУРА тук!? Скоро ще отлети темата в коша!

Начи ходя на море , но по курортите ,а именно на Сл бряг където си купих апартамент ! там не спирам пред ничия къща ,щото имаме подземен гараж за целия комплекс . и не стоя по три четири месеця ,ами по 20 дни . Както и ,че това не е база за сравнение. аз съм там 20 дни в годината ,те тук ЦЕЛОГОДИШНО.
                            Аз там не спирам и не преча никому ,те тук правят чудеса небивалици. Аз там отивам да почивам ,те тук ,за да ни пречат да си почиваме.
                            На банско ,пампорово и така нататък не ходя. Зимата не ми е приоритет,а и да ми е ,имаме си планина ,казва се Витоша

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Смислена е темата , не е за коша ( все още).
                              Но най-вероятно утре като се събудя ще е е за там.
                              Лека нощ Колеги и умната.

@ Славчо - нямаше смисъл да го триеш.
                              Мисля ,че беше малко грубо ... Лека ,но нищо не се е загубило ... я виж ...
                              Alfa156 Against All

Comment

[QUOTE=Stefan Caromov;472491][QUOTE=slav40;472482]
                                Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                                ....като живеят в най скъпия район на БГ са фанали господ за кура. QUOTE]

Това не е на-скъпия район на БГ в момента....

....я да те питам ТИ ходиш ли на море( не визирам никой,просто "ТИ" е обръщение към чистия софянец) ..... !? защо ще ми идва софийски чистокръвник да ми паркира пред къщата/вратата 3-4 месеца в годината(лятото),защо ще ми идва по Банско да ми паркира по 3-4 месеца в годината(зимата),ма стой си в София бе, що ще ми пречиш пред врата или искаш да ти спукам гумите и да ти свия ламарините, и да те пратя за 1-2 месеца в болница, ако решиш евентуално да защитиш възгледите си?!

Начи ходя на море , но по курортите ,а именно на Сл бряг където си купих апартамент ! там не спирам пред ничия къща ,щото имаме подземен гараж за целия комплекс . и не стоя по три четири месеця ,ами по 20 дни . Както и ,че това не е база за сравнение. аз съм там 20 дни в годината ,те тук ЦЕЛОГОДИШНО.
                                Аз там не спирам и не преча никому ,те тук правят чудеса небивалици. Аз там отивам да почивам ,те тук ,за да ни пречат да си почиваме.
                                На банско ,пампорово и така нататък не ходя. Зимата не ми е приоритет,а и да ми е ,имаме си планина ,казва се Витоша
                                спираш да пишеш ама за последно пак един къч
                                големо важно кой какво мисли , ние сърбаме попарата на други
                                Alfa156 Against All

Comment

Working...
                                X