Известие

Collapse
No announcement yet.

Свински грип - много модерно......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свински грип - много модерно......

.....последната мода която цели малко свежа кръв във вените на фармацефтичната индустрия, която се води трета или четвърта по печелившост след петрол оръжие и нещо още такова......всяка медия с охота тръби как някакъв мехиканец, или незнам си какъв там сдал багажа, пикчърс на орица с маски на суратите, деликатно се споменава пандемия, и кой знае още какви трагични резултати, ваксини и прочее.....мноо важно че в Африка все още гинат хора от зарази къде къде по стари и опасни от някакъв си изкуствено създаден грип....щото за мен всички тия фешън зарази са си чиста проба изкуствено създадени болести, за да има кирия когато след това ти продават уж ваксината за нея......която от друга страна срива някоя друга от многото животоподържащи системи в човека, и ставаш редовен клиент в аптеката....как така артик хиляди години е имало холера, чума, и прочее, и изведнъж доде СПИНА.....айде бе.....вече могат да ми клонират и втори член на седалището, пък една ваксина не могат да измислят.....или пък я има, но пък някаква такава масовка е приятна за регулиране на населението в световен мащаб.....пък и за лечението на един спинозен отиват къде къде повече медикаменти, и е лечение(ако изобщо е такова)дето мое да се проточи с година.....пък каква е кирията на фармацевтиката ако ти бият една ваксина и всичко е ток.....грипа пък е друга ракия - там може да го клонират както им кефне, вчера беше щам калифорния, преди това небраска или нещо от сорта, пилешки, неска свински.....правят се предварително приготвени ваксини и кирията е огромна.....все пак не въври някак си да пуснат първо болеста и после да мислят ваксината, колкото и големи гадове да са, все пак не могат да рискуват да уморят спонсорите си.....плюс това най лесно масите се управляват и манипулират когато в тях постоянно се насажда едно чуство наречено "страх".....страх от тетористи, страх от бомби, страх от кризи, страх от болести, страх от всичко.....едно аверче преди години разби главата на някаква в детската градина или ясли беше, че му ваксинирали отрочето въпреки неговата изришна забрана......прав е според мен, преди около 10-12 години се зарекох поне 30-40 години хапче да не близвам да чукна на дърво, като машина съм....
    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 00:21.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Колега,
    Бих изчел поста ти с удовлствие, но честно казано не можах да разбера 1 изречение ли е или са много.
    Нищо не пречи да се използват клавишите SHIFT и ЕNTER от време на време- ще бъде доста по пригледно.
    А иначе бих писал и по темата
    Даже ми беше много странно че никой до сега не я повдигна.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Съжалявам....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

да
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

и аз смятам че тази мутация на грипа е човешко творение! Отделна е темата за ваксина, така да се каже - там пак има неяснота.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Вече не се нарича свински грип, защото наврежда на свиневъдите. Сега името е изчанчено. Да хората си ги създават тия болести за да се печелят пари.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

То не бяха луди крави, птичи грипове, сега свински,
              утре какво ли ще е ? Хич не им се връзвайте.
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
              Ex Fiat 126p
              Ex Fiat Вravo 1.6
              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                То не бяха луди крави, птичи грипове, сега свински,
                утре какво ли ще е ? Хич не им се връзвайте.
                абе то не е точно така за връзването - хора мрат и от това...там е проблема!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Свинки грип, птичи грип, незнам си какъв грип... Абе искат да си продават хаповете и ваксините и използват медиите да плашат хората...
                  Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Напълно съм съгласен с вас, колеги !
                    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      абе то не е точно така за връзването - хора мрат и от това...там е проблема!
                      Абе със сигурност мрът, но вчера със сигурност по света са умрели повече ора от глад, отколкото от тая свинска работа.....а създадоха истерия все едно е края на света....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Абе със сигурност мрът, но вчера със сигурност по света са умрели повече ора от глад, отколкото от тая свинска работа.....а създадоха истерия все едно е края на света....
                        Абсолютно...
                        Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          В България само от катастрофи са почвече.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ами мен лично доста си ме притеснява.
                            Към настоящият момент смъртността е около 4.5 % - на база данните от Мексико.
                            Което никак не е малко!
                            И при положение че се разпространява много бързо, почти неотличим е от обикновеният грип и хората нямат имунитет....
                            В общи линии си мисля че всеки ще го изкара. А при този процент на смъртност....
                            Смятайте сами.
                            И дано се размине.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

То е ясно, че всичко е плод на генетиката, но в крайна сметка сме им в ръцете. Не мисля обаче, че подаваната информация от медиите е ненужна! Смешно е наистина да се харчат пари за такива разработки на фона на всички гладуващи, мизерстващи и не знам си какво още хора, но това е само в нашите очи. Те не мислят по този начин. Пазарната политика е нещо доста мръсно, непочтено и брутално (и въобще всяко понятие съдържащо в себе си "политика"), а за тях това осен да създава пазар нищо друго не значи. В крайна сметка за обикновения гражданин паниката е напълно "смислена" макар и да знае, че е изкуствено създадена. Грозно е и е прозрачно, но...."който плаща поръчва музиката". Мога само да пожелая на всички колеги още дълги години да са като машини и да не близват хапчета и сиропи! Здраве да има, всичко останало е само условност!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                              X