Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся женска

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся женска

Начи ,темата я пускам ,щото търся за моя дявол -чинчила (убиец) женска. Стана вече време да се задомяваме ,търся женска за оплождане ,или да ми я продадете. треа създаваме поколение ,а моя Чинчи вече щурее доста :) да ми е жив и здрав ...

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    Начи ,темата я пускам ,щото търся за моя дявол -чинчила (убиец) женска. Стана вече време да се задомяваме ,търся женска за оплождане ,или да ми я продадете. треа създаваме поколение ,а моя Чинчи вече щурее доста :) да ми е жив и здрав ...
    Колега нали знаеш ,че трябва да им създадеш среда ,зада ги накараш да се съвъкупляват.
    А за женска мога да опитам да ти намеря да си купиш ,ако не намериш , но трябва да дойдеш до Пз. да си я вземеш.
    Имам познат дето ги продава.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
      Колега нали знаеш ,че трябва да им създадеш среда ,зада ги накараш да се съвъкупляват.
      А за женска мога да опитам да ти намеря да си купиш ,ако не намериш , но трябва да дойдеш до Пз. да си я вземеш.
      Имам познат дето ги продава.
      Пари ?
      Иноче среда трябва наистина , ама на моя съм му направил баси волиера да кебичи в него,колкото половината стая е

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Една приятелка има чинчила, ма не знам мъжка ли е женска ли е. За празниците е в чужбина, но като се върне ще я питам, щото и нейната чинчила иска секс

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
          Една приятелка има чинчила, ма не знам мъжка ли е женска ли е. За празниците е в чужбина, но като се върне ще я питам, щото и нейната чинчила иска секс
          ми то си требе :) моята стана на 8 месеца вече и беснее яко . напрао като не съм в нас ,ме е страх като се прибера какво ще заваря :)

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

ми то си требе :) моята стана на 8 месеца вече и беснее яко . напрао като не съм в нас ,ме е страх като се прибера какво ще заваря :)
            Е нейното е на година и малко. Идеално ще се получи стига да е женска, ма като се замисля май е мъжко. След 6-7 дена ще имам информация и евентуално ще гледаме животински с..

Comment

Е нейното е на година и малко. Идеално ще се получи стига да е женска, ма като се замисля май е мъжко. След 6-7 дена ще имам информация и евентуално ще гледаме животински с..
              ха ха ха ах , да ги съберем да си поиграят двете ..... а ние на по водка

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

ха ха ха ах , да ги съберем да си поиграят двете ..... а ние на по водка
                Внимавайте, да не ви подбере и вас.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 18:40.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Братовчедка ми също има такова животно . Ще се поинтересувам от пола и ще свиркам ако има вариант .
                  sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

¨Търся женска¨
                    и аз около 180/100-60-90/около 25г засукана и не много умна...
                    Сори за спама
                    П.П. Не разбирам от кучета, ам според мен иди в София в кучкарника има и добри екземпляри
                    Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                      П.П. Не разбирам от кучета, ам според мен иди в София в кучкарника има и добри екземпляри
                      Това не е куче колега, а катерица

Comment

хе хе хе , това нещо средно между крокодил и пеперуда :
                        От семейство катерици е ,но не е и катерица точно

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

колега, пусни една снимка да го видим

sigpic
                          Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                          http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

хе хе хе , това нещо средно между крокодил и пеперуда :
                            От семейство катерици е ,но не е и катерица точно
                            Абе според мен е между катерица и морско свинче, но не мога да определя кой е бил мъжкия егземпляр и кой женския

Comment

Абе според мен е между катерица и морско свинче, но не мога да определя кой е бил мъжкия егземпляр и кой женския
                              Сигурно си менят половете, като някои декоративни риби.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X