Известие

Collapse
No announcement yet.

Zeitgeist - "Духът на времето"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Zeitgeist - "Духът на времето"

Гледах го това филмче преди 2-3 месеца и беше наистина доста интересен и доста неща казани в него смятам че са истина...

Повдигнах темата, след като прочетох темата за свиснкия грип(Sorry N1H1 грип)....

Кой от вас е гледал филма и какво мисли....

За тези, които не са го гледали мога СИЛНО да им го препоръчам и ми се струва че всеки човек трябва да изгледа поне първият филм(създаден 2007г.) а вече да си прецени дали трябва да изгледа и другите части...

Официален сайт:
    http://www.zeitgeistmovie.com/

Линк към замунда от където може да си го дръпнете:
    Силно препоръчително е ако не владеете английски език на отлично ниво да го гледате със субтитри

http://zamunda.net/catalogue.php?sea...catalog=movies
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Аз съм гледал първата част, за 2рата все не намирам време, но сега като повдигна темата, смятам да го изгледам тия дни.

1вата част беше доста интересна

Comment

да ... 'интересна' е точното определение

и аз 2рата част не съм я гледал
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз си признавам че бях заблуден за някои неща, макар че често опитвам да гледам на нещата по-дълбоко... Просто знаете...неща които са ни далечни и така...а не би трябвало да става така да се оставяме да ни манипулират гадните медии...

Бях чел за това че кулите близнаци не са терористична атака, но просто видеото си е друго нещо и като се види и обясни рязането на колоните, термита и т.н и нещата придобиват друг смисъл.... Всъшност това и банковата система(за която си признавам че незнаех нищо) бяха много впечатляващи за мен...
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

По интересна е темата за Христос
          Но дали не беше във втората част..
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            В първата е

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
              В първата е
              вече не помня,макар да съм ги гледал няколко пъти
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Гледах го това филмче преди 2-3 месеца и беше наистина доста интересен и доста неща казани в него смятам че са истина...

Повдигнах темата, след като прочетох темата за свиснкия грип(Sorry N1H1 грип)....

Кой от вас е гледал филма и какво мисли....

За тези, които не са го гледали мога СИЛНО да им го препоръчам и ми се струва че всеки човек трябва да изгледа поне първият филм(създаден 2007г.) а вече да си прецени дали трябва да изгледа и другите части...

Официален сайт:
                http://www.zeitgeistmovie.com/

Линк към замунда от където може да си го дръпнете:
                Силно препоръчително е ако не владеете английски език на отлично ниво да го гледате със субтитри

http://zamunda.net/catalogue.php?sea...catalog=movies
                Интересно е филмчето,аз го гледах онзи ден.Много хубаво и разбираемо са представени истините за Бог, банковата система, терористичните атентати на 11 септември и изобщо за масовата заблуда,идваща от медиите. И аз препоръчвам да се гледа от всеки (поне първата част).Между другото след като прочетох темата за грипа и на мен ми мина през ума да пусна една тема,свързана с този филм,но ти вече си го направил.
                sigpic

Comment

Филма просто показва явно нещата, които са постоянно пред очите ни. В миналото такива машинации и заговори са ставали тайно, заради по-строгите и стегнати порядки. А сега, с тая прочута свобода и демокрация, си позволяват съвсем открито и свободно да веят знамената си пред очите ни - и как няма, като масовото човечество е вече оковано и овързано с веригите на псевдо-общества и банкови гилотини ...
                  Втората част на филма не е толкова интересна, но пак има какво да се види. Въпросът е друг - като гледаме тези филми, отваряме ли си очите за очеизвадното ? Или ще продължаваме да опъваме хомота и да робуваме ?
                  В последните минути на първа част показаха и обясниха нещо, което се случва в момента и при нас - става дума за новите електронни документи. Някой да се беше замислял до какво ще доведе употребата им ? Ммм ?
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    До колкото си спомням първата част беше разделена на три части - Исус, кулите и банковата система. Филма си отваря очи, надявам се да не е поредната манипулация целяща сензация.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      надявам се да не е поредната манипулация целяща сензация.
                      и кое те кара да мислиш,че е чистата истина ,поднесена без цензура?
                      Значи ,медиите манипулират и насаждат мислене,а кино идустрията -не Всеки може да си вярва, на каквото поиска,за мен
                      филмчето е просто забавно
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

има филмова тема http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EB%EC%EE%E2%E0

иначе филма е добър, ама дали "ти отваря очите" или е поредния интересен сценарий.... аз лично немога да кажа
                        ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          и кое те кара да мислиш,че е чистата истина ,поднесена без цензура?
                          Там е въпроса ...
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            Там е въпроса ...
                            ако гледате втората част: endgame - a blueprint for global enslavement ще се уверите, че първата има за цел въздействие и повече зрители, а във втората нещата са представени доста фактически и логически.

и общо взето винаги целта на всички управляващи е обществото да е подчинено/манипулирано/заблудено/успокоено и да не си бъркат обикновените хора носа там дето вуте си е оградил! Според вас добре ли стоят заедно понятията демокрация-класифицирана информация? Не че всичко трябва да се тръби, но какви и колко неща се скриват от обществото не с универсална цел...

а и кви са тия чипове в личните карти, кви са тия непобедими вируси? Сталин е избивал собствения си народ за спорта, за да му е удобно на него, как пък няма да има управляващи прилагащи всевъзможни приоми за манипулация, контрол и регулация на обществото. Пропагандира се някаква идея като религиите, фашизма комунизма, демокрацията със идеални цели, а зад този параван се извършват дела засягащи манипулираното общество.

Защо в България управляват само няколко далавераджии, а другите депутати и министри запълват бройката само? Защо президента на Чечня притежава 10 суперколи и лимозини? Защо щатите си измислят причини за да инвазират арабските страни, а после тези причини не се оправдават? Защо македонският народ живее със исторически заблуди относно произхода си и този на България? Защо страна с обтегнати отношения със света държи за заложници група български медици, обвинени в абсурдно престъпление за почти десетилетие?
                            Ква беше тая Югославия, кви са тия масови гробове, кви са тия сини каски, ООН, и луди косовари и албанци, и защо след пълен разпад сега Сърбите пак са по-напред от нас? Нали самолетите "Стелт" бяха невидими, как сърбите свалиха един Кой през далечната 1947 създаде държавата Израел ей така и с каква цел? Как така въпросната държава има годишен военен бюджет от $10млрд (знам от няква статия на Труд от 2000-1)?

За много хора тези въпроси са реторични.
                            Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 19:03.
                            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

.

първа част със субтитри,
                              http://video.google.com/videoplay?do...64622449&hl=en
                              гледаш без да сваляш.филмчето е супер,сега гледам 2 и 3 част.
                              втора част,
                              http://video.google.com/videoplay?do...86727824&hl=en
                              трета част,
                              http://video.google.com/videoplay?do...14279893&hl=en

Comment

Working...
                              X