Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за екотакса?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за екотакса?

Здравейте алфисти,
    Сега на 7-ми отивам на КАТ да си регистрирам новата алфичка. Ще трябва да плащам екотакса доколкото разбрах. Въпросът ми е колко е тази екотакса и къде се плаща? Колата е Алфа 145 1.6 T.S.06. 1998 г. Благодаря на всички които ще ми отговорят и весели оставащи празници!
    Alfa Romeo 156

Еко таксата мился че се определяше от кубиците и годината на производството,всичко се плаща заедно на касата след като минеш на каналите.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Аз мисля ,че за всички автомобили е еднаква таксата. Ако греша ,мойта я регистрирах миналата година и платих 200 лева таксата само
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

доколкото знам все още е 200лв, но се очаква увеличение до 1400лв, нещо немислимо според мен
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от glock26 Покажи съобщение
          Здравейте алфисти,
          Сега на 7-ми отивам на КАТ да си регистрирам новата алфичка. Ще трябва да плащам екотакса доколкото разбрах. Въпросът ми е колко е тази екотакса и къде се плаща? Колата е Алфа 145 1.6 T.S.06. 1998 г. Благодаря на всички които ще ми отговорят и весели оставащи празници!
          На един приятел мисля, че му взеха около 330 лв. с регистрация и екотакса, за Рено Меган 2.0 115 к.с. 1998 г. Само екотаксата май беше около 250 лв.
          Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Над 10г. е 200лв., за по-млади коли намалява, но не с много.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

аз платих 194 лв екотакса август 2008 .. имаше промоция ... за всички коли цената е една и съща И се води потребителска такса понеже екотаксата е включена в цената обявена от завода производител и се взема еднократно но нали сме си българчета няма начин .... плащаме още веднъж

Comment

Да,не се води еко такса,и мойта беше около 200 лв,миналото лято края.
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Благодаря на всички-утре съм на КАТ и после ще пиша!
                  Alfa Romeo 156

Comment

Първоначално публикувано от glock26 Покажи съобщение
                    Благодаря на всички-утре съм на КАТ и после ще пиша!
                    180 лв. ми беше
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      180 лв. ми беше
                      А колко ти излезна всичко с номерата?
                      Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщение
                        А колко ти излезна всичко с номерата?
                        аз я спазарих от страна на автокъщата иначе в кат 80 лева
                        260 лева
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin

Comment

Alfa 147 1.6 105HP 2003г. - 172лв. екотакса.
                          Регистрирал съм я януари месец 2009.
                          Отделно за номерата и талона още към 55лв.
                          И на едно гише преди канала дадох някакви дребни пари.
                          Иначе аз я платих тая такса точно преди да отидеш на канала, там има гишета и си пише, ще ги видиш.
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                          Ex Fiat 126p
                          Ex Fiat Вravo 1.6
                          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                            Alfa 147 1.6 105HP 2003г. - 172лв. екотакса.
                            Регистрирал съм я януари месец 2009.
                            Отделно за номерата и талона още към 55лв.
                            И на едно гише преди канала дадох някакви дребни пари.
                            Иначе аз я платих тая такса точно преди да отидеш на канала, там има гишета и си пише, ще ги видиш.
                            Явно са сменили системата на мен ми я искаха тая потребителска такса за да ми приемат документите ...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              Явно са сменили системата на мен ми я искаха тая потребителска такса за да ми приемат документите ...
                              e на мене 35 ми беха там такси номера обаче пожарогаситела и комплекта аптечка и триъгълник жилетка 45 лева
                              обирджии са

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                              X