Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за екотакса?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    e на мене 35 ми беха там такси номера обаче пожарогаситела и комплекта аптечка и триъгълник жилетка 45 лева
    обирджии са

На канала минах точно за има-няма 5 минути, единствено свериха номерата на купето и двигателя.
    Нищо друго не гледаха - нито светлини, спирачки, нищо.
    Камо ли да ми искат тези неща. А и по-добре де, че не ги носех в колата, не че ги нямам.
    Обаче на първите гишета, преди канала, направо ми изправиха косите. Отивам там и понеже не съм много наясно как се регистрира кола, гледам на едни прозорци написано с големи букви какви документи трябват. Хубаво, ама гледам, че половината неща ги нямам и се припотих здраво. Разни митнически декларации и т.н.
    А понеже минавах границата към 5 сутринта и всички спяха или бяха пияни, си мислех, че са забравили да ми дадат някой документ. Добре, че мина някакъв дядо, та срещу 10 кинта оправихме всичко - оказа се, че това било старо, да не го гледам
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
    Ex Fiat 126p
    Ex Fiat Вravo 1.6
    Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение

На канала минах точно за има-няма 5 минути, единствено свериха номерата на купето и двигателя.
      Нищо друго не гледаха - нито светлини, спирачки, нищо.
      Камо ли да ми искат тези неща. А и по-добре де, че не ги носех в колата, не че ги нямам.
      Обаче на първите гишета, преди канала, направо ми изправиха косите. Отивам там и понеже не съм много наясно как се регистрира кола, гледам на едни прозорци написано с големи букви какви документи трябват. Хубаво, ама гледам, че половината неща ги нямам и се припотих здраво. Разни митнически декларации и т.н.
      А понеже минавах границата към 5 сутринта и всички спяха или бяха пияни, си мислех, че са забравили да ми дадат някой документ. Добре, че мина някакъв дядо, та срещу 10 кинта оправихме всичко - оказа се, че това било старо, да не го гледам
      Аз от автокъща я купих без номера и с платформа я извозихме регистрация на канала ме караха с шкурка да махна ръждата от номера на двигатела и колата нямаше десен фар тва там не можах да го оправа ама минах после ме големия талон там не си спомням колко пара платих включително и на първа регистрация неква такса платих сметах ги към 35 лева със номерата както и да е оправихме и така ..... и на мен ми е първа дето е на мое има кола миналата бащата я регистрира ....
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Здравейте, вече съм регистриран. Екотаксата беше 192 лв.но плюс другите работи-абе майка си и баща си. Както и да е важното е че съм готов за подвизи. Между другото знаете ли откъде да си взема секретни болтове за джантите по тънкана, че съм фалирал?
        Alfa Romeo 156

Comment

Първоначално публикувано от glock26 Покажи съобщение
          Здравейте, вече съм регистриран. Екотаксата беше 192 лв.но плюс другите работи-абе майка си и баща си. Както и да е важното е че съм готов за подвизи. Между другото знаете ли откъде да си взема секретни болтове за джантите по тънкана, че съм фалирал?
          от Вулканизатор е най евтино
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
          X