в неделя ходихме с един приятел на драга в Сливен и на отиване минахме през Шипка-на качване добре-ама на слизане беше ебати настилката(дупка до дупка) та на връштане си викаме 4е няма да повторим от там,караме си ние и гледаме Твърдица и си викаме аиде пък да минем през Твърдица-Елена.Стигаме ние до началото на прохода и гледаме че прохода е затворен-и един дядка минава отстрни и го питам от кога е затворен прохода-тои ме гледа и вика-Ами от 15 год.
Ама вика минаваите тои е затворен ама те хората си минават-Питах го да не би да има някое свлачище-а тои ми вика-Спокоино бе няма нищо минаваите тои пътя е малко лош само на варха
-тръгнахме ние и след 10км асфалта изчезна и не може да си представите за какво стана на вапрос-Път около 20км които не мойете да го видите сигурно и по 4-то класен път в Авганистан след бомбардировки....Така че някои ако ви каже че може да се мине не се захва6таите с тази по4ти непосилна задача

Ама вика минаваите тои е затворен ама те хората си минават-Питах го да не би да има някое свлачище-а тои ми вика-Спокоино бе няма нищо минаваите тои пътя е малко лош само на варха

Comment