Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за камери на КАТ и Полицията...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Около 20-тина дена след това - чувал съм за хора получили 2 месеца след нарушението !
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
      Около 20-тина дена след това - чувал съм за хора получили 2 месеца след нарушението !
      И аз така съм чувал...
      Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщение
        Може ли да се разбере кои камери са с оператор и кои не?

Според мен тези на по възловите кръстовища са с оператор - Орлов мост, Шератон, Жълтите павета... Знам ли...
        Няма как да разбереш. Принципно камерите, които са като купул обърнат наобратно са с оператор. Те се въртят във всички посоки. Но като видиш такава, не можеш да си сигурен дали са на КАТ или са охранителни камери на общината. Между другото ми подшушнаха, че камерите на общината (охранителните) пак се преглеждат от КАТ, така че нямаш никаква гаранция кога от къде те снимат. Карайте внимателно, без да правите глупости и това е!
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

здравейте моят въпрос няма много общо с темата но ако може ми отговорете преди 6 месеца ми вдигнаха колата да неправилно паркиране с паяк платих си 32 лв за да си я взема и ми написали акт казаха ми че ще ми вземат от кат 4-5 точки и 45- 50 лв при това положение ще имам ли и друга глоба когато се има предвид 6 месечното закъснение
          КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщение
            здравейте моят въпрос няма много общо с темата но ако може ми отговорете преди 6 месеца ми вдигнаха колата да неправилно паркиране с паяк платих си 32 лв за да си я взема и ми написали акт казаха ми че ще ми вземат от кат 4-5 точки и 45- 50 лв при това положение ще имам ли и друга глоба когато се има предвид 6 месечното закъснение
            Ако не те хване някои катаджия докато шофираш и не види, немаш ядове в самия Кат. Иначе ако те лепнат получаваш нов акт за просрочено време а то е 30 календарни дни. Често се случва да не ти е излязло решението за 30 дни, но трябва да си минал през КАТ и да ти е сложен печат за удължаване за още 30 дни и така до безкрай. Това е голяма глупост ама сме в България все пак.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

благодаря ти веднъш ме спряха полицайте и като разбраха че съм спряла пред входа на болница се посмяха и се почерпихме с 20 лв можеби ми простиха зареди порцията смях
              КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО

Comment

Working...
              X