Около 20-тина дена след това - чувал съм за хора получили 2 месеца след нарушението !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за камери на КАТ и Полицията...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеОколо 20-тина дена след това - чувал съм за хора получили 2 месеца след нарушението !
Comment
-
Първоначално публикувано от micevmi Покажи съобщениеМоже ли да се разбере кои камери са с оператор и кои не?
Според мен тези на по възловите кръстовища са с оператор - Орлов мост, Шератон, Жълтите павета... Знам ли...The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
здравейте моят въпрос няма много общо с темата но ако може ми отговорете преди 6 месеца ми вдигнаха колата да неправилно паркиране с паяк платих си 32 лв за да си я взема и ми написали акт казаха ми че ще ми вземат от кат 4-5 точки и 45- 50 лв при това положение ще имам ли и друга глоба когато се има предвид 6 месечното закъснениеКРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО
Comment
-
Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщениездравейте моят въпрос няма много общо с темата но ако може ми отговорете преди 6 месеца ми вдигнаха колата да неправилно паркиране с паяк платих си 32 лв за да си я взема и ми написали акт казаха ми че ще ми вземат от кат 4-5 точки и 45- 50 лв при това положение ще имам ли и друга глоба когато се има предвид 6 месечното закъснениеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment