Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за общинска земя и стопанисването й

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за общинска земя и стопанисването й

Живея в един блок с паркинг отпред. Днес си говорихме с домоуправителя и той спомена, че е възможно да ни дадат околоблоковото пространство за стопанисване (паркинга и тротоарите около блока) и по този начин ще имаме право да си го заградиме и да не влиза всеки. Въпросът ми е къде мога да прочета повече информация свързана с това, каква е процедурата в общината и как да се случат нещата?
    Lexus IS200

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Живея в един блок с паркинг отпред. Днес си говорихме с домоуправителя и той спомена, че е възможно да ни дадат околоблоковото пространство за стопанисване (паркинга и тротоарите около блока) и по този начин ще имаме право да си го заградиме и да не влиза всеки. Въпросът ми е къде мога да прочета повече информация свързана с това, каква е процедурата в общината и как да се случат нещата?
    не знам за четене но,при нас в малките градове хората не можаха да си го предобият щот беше много дебело,пък при вас не знам.няма четиво,отиваш в съвета и питаш,там са най-конкретни.всичко друго е предположения и догатки.

Comment

Първо виж в акта ти за собственост/или договор, ако е продаден имота от общината/ дали са ви продадени ид.части от земя или само ид.части от правото на строеж. Предполагам, че е само право на строеж. Ако е така Общината трябва да ви преотстъпи право на ползване със съответния договор, но затова трябва се организирате всички и ще струва някакви пари. Обикновенно има проблеми със съсобствениците - едни искат, друти не.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Working...
      X