Известие

Collapse
No announcement yet.

Е сега гледайте пародия българска.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е сега гледайте пародия българска.

Моля някой правист да ми обясни неразборията ,която става между КАТ и прокуратирата.. или иначе казано ,що тия от кат си просят пари от мен да ми издадат книжката.

Както не веднъж сам казвал ,нямам книжка от много време. Преди около година като ходих в кат ,ми казаха че имам лишаване от правоупровление и също така са ми на минус точките.
    Примирих се ,че книжка няма да взема и така. Преди време ми двигнаха колата с паяк и ,като ходих да си я взема ,съответно ми написаха акт за без книжка . Заради този акт , ми направиха дело по НК за без книжка по член 343В.
    Така ,днес получих следното постановление за прекратяване ,което няма да цитирам цялото ,а ще цитирам само важната част

" На Стефан П.... И....... бил съставен акт за административно нарушение по ЗДвП .
    Преписката е изпратена в СРП с оглед на данни за извършето престъпление по чл 343В от НК.
    С постановление на СРП е възложена ПРОВЕРКА на 01 РУ СДВР ,кате и указано да бъдат приложени заверени копия от всички влезли в сила наказателни постановлевия срещу СТЕФАН П...... И....... за периода 02.09.2007 до 02.09.2009г.
    Указанията на СРП да изпълнени ,като се установи ,(едно единствено наказателно постановление по ЗДвП срещу Стефан П..... И..... ,влязло в сила на 20.09.2008 ,по което на същия е наложено административно наказание глоба ,като същият не е ЛИШЕН ОТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВА МПС.
    Приложена е справка от О"ПП"КАТ СДВР,видно от която Стефан П.... И....... е ПРАВОСПОСОБЕН водач на МПС и СУМПС не му е отнемано."

Ето това са ми написали от прокуратурата и са ми прекратили делото.
    Е а сега да ми каже някой що тия ми искат над 10к за да ми издадат книжка?

П.П. да уточня ,книжката ми беше открадната през 2001 година . И през време на ваденето на дубликата , ми се пише акт за алкохол и дело ,съответно ме осъдиха на 500 лв глоба

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

ми май в техните регистри се водиш, че въобще не са ти я зимали.Поне аз така разбрах.Хм.Весело.
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
      ми май в техните регистри се водиш, че въобще не са ти я зимали.Поне аз така разбрах.Хм.Весело.
      е нали всички са ДЪРЖАВНИ институции?!?
      ако те не се съгласуват ,кой тогава ......
      кво да напраа ,ако идо да се карам за книжката си кво би могло да стане

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Сега си вземи бумагата от прокурора и отиди в КАТ и ги попитай,кога да минеш да си вземеш книжката и какви документи трябва да попълниш.Подай молба и ако ти откажат не унивай.И много-много не се разправяй с тях.Важното е да изискаш от тях в писмен вид отказа им.Той може и да е под формата на отговор на молбата ти.Не е важно каква форма ще има,Важното е да имаш черно на бяло,че ти отказват да ти издадат книжката.
        Взимаш си хартиите и издирваш прокурора,който е прекратил и обосновал решението си.Това е много важно.Отиваш и му тръсваш една жалба.Дори и да не е в ресора му,тоест района,няма начин да не вземе присърце работата,понеже го бламират и него.поне ще те насочи към точния прокурор,с който вярвай ми ще проведат един разговор между прокурори!
        Втория прокурор ще направи един разговор със съответния шеф на "Квалификация" и така без много шум,но много чевръсто ще ти се издаде книжката,защото ти си типичен пример за нарушаване на човешките права и държавно безхаберие.В Страстбург има много подобен казус,като твоя,а с това те не си играят.Това ще насърчи и окуражи много отговорните лица.
        Давам ти един малко познат път за решение на проблема ти,но важното е,че ще подеиства.
        Успех
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Сега си вземи бумагата от прокурора и отиди в КАТ и ги попитай,кога да минеш да си вземеш книжката и какви документи трябва да попълниш.Подай молба и ако ти откажат не унивай.И много-много не се разправяй с тях.Важното е да изискаш от тях в писмен вид отказа им.Той може и да е под формата на отговор на молбата ти.Не е важно каква форма ще има,Важното е да имаш черно на бяло,че ти отказват да ти издадат книжката.
          Взимаш си хартиите и издирваш прокурора,който е прекратил и обосновал решението си.Това е много важно.Отиваш и му тръсваш една жалба.Дори и да не е в ресора му,тоест района,няма начин да не вземе присърце работата,понеже го бламират и него.поне ще те насочи към точния прокурор,с който вярвай ми ще проведат един разговор между прокурори!
          Втория прокурор ще направи един разговор със съответния шеф на "Квалификация" и така без много шум,но много чевръсто ще ти се издаде книжката,защото ти си типичен пример за нарушаване на човешките права и държавно безхаберие.В Страстбург има много подобен казус,като твоя,а с това те не си играят.Това ще насърчи и окуражи много отговорните лица.
          Давам ти един малко познат път за решение на проблема ти,но важното е,че ще подеиства.
          Успех

Благодаря ти , естествено е по добре от това да изкарам гръцка книжка , по евтино .... те не са ми взимали книжката ,загубих я... След това ми е чудно ,тези минус точки кво праат ..... отделно от това , един адвокат разбрах ,че мога да ги съдя и да ми отпаднат всичките актове от 2001 до днес ,защото ми били взети нелегитимно точките - демек подавам документите си и през времето през което чакам книжка , ми пишат акт за без книжка ,и след това за алкохол

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега късмет в начинанието, ще ти трябва , да но нямаш проблеми и лесно да си вземеш книжката. После "гордо" можеш да се нарачеш българин и да кажеш че живееш в нормална държава. Нямам думи , пак успех

Comment

Направи точно това което ти написа колегата mordohy отиди в КАТ и си подай молба....Ама не се карай с никой за да не ти праат още повече мизерии....
              успех и пиши за развитието по случая...
              КЪСМЕТ

ALFA 145 1.6 ТS `97
              & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Понеделник , отивам до КАТ . Ще пиша какво са ми казали ,но според мен ще ми издадат книжката ,и ще ми я отнемат за точки ... затова и малко съм раздвоен ,ако ми я отнемат, после ,могат иактове да пишат и да си ме съдят ,демек треа наистина да спра да карамм

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  Благодаря ти , естествено е по добре от това да изкарам гръцка книжка ,
                  Как и за какви пари се вади гръцка????
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Понеделник , отивам до КАТ . Ще пиша какво са ми казали ,но според мен ще ми издадат книжката ,и ще ми я отнемат за точки ... затова и малко съм раздвоен ,ако ми я отнемат, после ,могат иактове да пишат и да си ме съдят ,демек треа наистина да спра да карамм
                    И аз мисля , че така ще стани ще ти е земат за точки. Казвали са ми случай при който спират 1 момче без книжка изобщо издадена и му пишат акт и му земат 9 точки от не съществуващ талон... Ама колко точки си в минус? Аз мисля ако си да кажем -20 ще ти издадат книжката да кажем с 19 точки.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                      И аз мисля , че така ще стани ще ти е земат за точки. Казвали са ми случай при който спират 1 момче без книжка изобщо издадена и му пишат акт и му земат 9 точки от не съществуващ талон... Ама колко точки си в минус? Аз мисля ако си да кажем -20 ще ти издадат книжката да кажем с 19 точки.
                      минус 250 съм ...Ама ,ако нямам влезли в сила постановления , трея да са ми върнали точките

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        имам оферта за 600 евро
                        и аз се чудя как става ама ме увериха
                        че е 100% истинско всичко
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          1200 евра са курсовете ,600 са само изпитите.Но ,трябва 3 месеца да си внасяш осигуровки там мин 120 евра ,за да се водиш ,че раотиш там и да ти я дадат .Връзва се някъде към 1000 евро ако си платиш само изпита.ама ти треа и преводач че гръцката писменност.......мани мани

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                          X