Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бях по празниците - впечатления!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

До Смолян, там имаме база, много добре, за няколко дни, ядене, пиене, какво му трябва на човек освен и една добра бира
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      дан си бил на работа?
      Не бе бихме се
      EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
      Suzuki GSXF600 99г.
      Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Ми аз направих нещо подобно като колехата "dodo76bg" само малко по-дълго. Маршрута ми беше София-Загреб-Венеция-Верона-Грац-Виена-Будапеща-София.
        Ми какво да ви кажа - от Калотина на там все хубави думи. За Хърватска и по-точно за Загреб, който не са в ЕС нямам думи. Чисто, подредено, културни хора. Една европейска държава.
        В Италия перфектни магистрали иначе жабарите са малко по-емоционални лично на мен не ми допадна много.
        За Австрия - и аз искам там да живея....
        Будапеща невероятни сгради и архитектура особено нощем.
        С две думи - много сме зле в България и за финал на БГ границата минах през 5-6 проверки с едно USB тъжна работа
        И не на последно място да се похваля всички тези 3200 км с моята Алфичка без проблем (пу да не са уроки). Сега трябва да видя какъв подарък да й направя.
        Утре ще кача и снимки.

Comment

Бях в Истанбул за 3 дена на екскурзийка, супер град, масивна работа, много забележителности за разглеждане абе с 2 думи страхотно място. Ако не ме домързи ще кача и снимки
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Аз пък ходих за няколко дни в Плевен Ядене, пиене, разходки, ходих при един колега да ми сложи фолио на джамовете и общо взето това
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Аз пък ходих за няколко дни в Плевен Ядене, пиене, разходки, ходих при един колега да ми сложи фолио на джамовете и общо взето това
              А, че да се беше обадил.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                А, че да се беше обадил.
                И ти ли си от Плевен бре Кольо?
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Не казвам, да г'е.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

аз бях за три дена на Белоградчик обикаляхме скалите,след това за два дена до Плевен и след това отново за два дена на една вила над Бели искър (Самоковско) общо взето беше много весело.
                    sigpicAlfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp 99'

Comment

Working...
                    X