If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно този не съм ползвал. С повечето цинкови основи и грундове малко трудно се работи в домашни условия. Какво имам предвид - трябва непрекъснто да се разбърква, за целта си има специални миксери. Ако не ти е за нещо много голямо имам вкъщи малко алуминиев силикат. По принцип той е за нанасяне след цинкова основа, но става и за директно нанасяне.
един приятел си е кърпил колата отдолу и се чудим с кво да я намажем другия вариант дето го гледахме e няква боя protecta която уж е 3 в 1 става въпрос да се намаже преди боди лака ,който е гумен кое според вас е по добро
Баща ми мажеше едно време ладата с едно черно малко като гумено покритие или по-скоро като дзифт на вид,но не знам как се казва,но беше доволен от него.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
шагрен му се вика на това с което се маже
протекта не става ако ще се нанасят слоеве отгоре
ако няма да карате колата 20 години е все тая с кво ще се намаже
мене идеята ми е с какво да се намаже преди това гуменото дайте няква идея ,не за 20 години ама да искара няколко зими момчето даде 700 лева за кърпене това зингата става ли за отдолу протекта май не е мвого подходющт
Comment