Известие

Collapse
No announcement yet.

Zinga

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Zinga

Колеги ровейки се в разни фороми попаднах на това http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...54e504d8cfab81 някой ползвал ли и нещо подобно и може ли да даде някакво мнение

Добро е няма да сбъркаш ,ако го вземеш.За какво ще го ползваш ,ако не е тайна?
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Точно този не съм ползвал. С повечето цинкови основи и грундове малко трудно се работи в домашни условия. Какво имам предвид - трябва непрекъснто да се разбърква, за целта си има специални миксери. Ако не ти е за нещо много голямо имам вкъщи малко алуминиев силикат. По принцип той е за нанасяне след цинкова основа, но става и за директно нанасяне.
      Attached Files
      http://hopenhagen.org/

Comment

един приятел си е кърпил колата отдолу и се чудим с кво да я намажем другия вариант дето го гледахме e няква боя protecta която уж е 3 в 1 става въпрос да се намаже преди боди лака ,който е гумен кое според вас е по добро

Comment

Баща ми мажеше едно време ладата с едно черно малко като гумено покритие или по-скоро като дзифт на вид,но не знам как се казва,но беше доволен от него.
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

шагрен му се вика на това с което се маже
            протекта не става ако ще се нанасят слоеве отгоре
            ако няма да карате колата 20 години е все тая с кво ще се намаже
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

мене идеята ми е с какво да се намаже преди това гуменото дайте няква идея ,не за 20 години ама да искара няколко зими момчето даде 700 лева за кърпене това зингата става ли за отдолу протекта май не е мвого подходющт

Comment

Working...
              X