Известие
Collapse
No announcement yet.
Чакането за КАТ – вече в интернет
Collapse
X
-
Крачка напред си е, но трябва да има повече сгради на КАТ и да има въззможност, това да се печати с електронен подпис ли, как ли официално на примерно 5-6 места в София, по райони на регистръция примерно.А нека да има и компютарно инфоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Не точно по темата, но да попитам... Ако не успея да регистрирам автомобил в рамките на 14 дни от датата на покупката, какво се случва? Някакви глоби ли има?Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщениеНе точно по темата, но да попитам... Ако не успея да регистрирам автомобил в рамките на 14 дни от датата на покупката, какво се случва? Някакви глоби ли има?Lexus IS200
Comment
-
30 мин предизвестие е малко. Според мен трябва да стане 1 час. Другото, което може да се направи според мен е възможността за получаване на номер по интернет-например попълваш определена форма за съотвентата процедура, която искаш да извършваш и от там нататък си чакаш реда. Глупаво е да отидеш да натиснеш 1 бутон, след което да се върнеш и като ти дойде номера пак да отидеш.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение30 мин предизвестие е малко. Според мен трябва да стане 1 час. Другото, което може да се направи според мен е възможността за получаване на номер по интернет-например попълваш определена форма за съотвентата процедура, която искаш да извършваш и от там нататък си чакаш реда. Глупаво е да отидеш да натиснеш 1 бутон, след което да се върнеш и като ти дойде номера пак да отидеш.
Comment
Comment