Известие

Collapse
No announcement yet.

Чакането за КАТ – вече в интернет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чакането за КАТ – вече в интернет

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=123353

И си носета лаптопите...
    Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

И като си науча че реда ми е след 10 минути, как ще стигна от единия край на София до другия примерно
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Според мен тази система ще е добра.за 30 мин. все ще успееш да стигнеш.
      sigpicAlfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp 99'

Comment

Крачка напред си е, но трябва да има повече сгради на КАТ и да има въззможност, това да се печати с електронен подпис ли, как ли официално на примерно 5-6 места в София, по райони на регистръция примерно.А нека да има и компютарно инфо
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Не точно по темата, но да попитам... Ако не успея да регистрирам автомобил в рамките на 14 дни от датата на покупката, какво се случва? Някакви глоби ли има?
          Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
          Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
          Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
            Не точно по темата, но да попитам... Ако не успея да регистрирам автомобил в рамките на 14 дни от датата на покупката, какво се случва? Някакви глоби ли има?
            Ако закъснееш няколко дни няма проблеми (поне до преди 1 година нямаше де).
            Lexus IS200

Comment

30 мин предизвестие е малко. Според мен трябва да стане 1 час. Другото, което може да се направи според мен е възможността за получаване на номер по интернет-например попълваш определена форма за съотвентата процедура, която искаш да извършваш и от там нататък си чакаш реда. Глупаво е да отидеш да натиснеш 1 бутон, след което да се върнеш и като ти дойде номера пак да отидеш.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                30 мин предизвестие е малко. Според мен трябва да стане 1 час. Другото, което може да се направи според мен е възможността за получаване на номер по интернет-например попълваш определена форма за съотвентата процедура, която искаш да извършваш и от там нататък си чакаш реда. Глупаво е да отидеш да натиснеш 1 бутон, след което да се върнеш и като ти дойде номера пак да отидеш.
                И аз мисля така...
                Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Working...
                X