Известие

Collapse
No announcement yet.

Безплатни фрее сервири в София..от сорта на Дата.бг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Безплатни фрее сервири в София..от сорта на Дата.бг

абре нещо са ми прецакали достапа до дата.бг ...и искам да си сваля малко легален софт и музика най-вече..

та я кажете някви адреси....
    Powered By Rudolf Diesel

за фрии сървъри, не се сещам, позакриха ги вече, сега методите са други колега.... има ди-си ++, както и торент сайтове, там има всичко.....
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Такааа, и докато сме по темата, дайте един добър доставчик на нет в района на Банишора ... Като казвам добър, имам предвид такъв със сносен международен и БГ трафик, и по възможност със мрежа за споделени файлове. Засега имам някаква представа за офертите само на :
      1. HomeLan
      2. Sofia Online
      3. Speedy Net
      Приемам всякакви мнения и съвети към кой да се лепна. Мерси in advance
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

хоумлан ги имам и аз в Илинден, и са супер несериозни! пиша им черна точка яко!
        ето няколко причини:
        - калпава връзка
        - често прекъсваща - понякога за повече от 24 часа
        - нямах достъп до доста сайтове!

за другите нямам впечатления - Успех

ПС.
        препоръчвам Линкос и ПауърНет ако ги имаш наблизо
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Виж дали има БГМрежа - аз съм много доволен от тях - хем съм на най ниската цена 15 лева - неограничен има и по-бърз за 23. Предимствата са им че имат много як сървър. Почти не ми прекъсват, по което и време да се обадя ми отговарят. Пращат хора да отстранят повредата ако се окаже нещо прекъсната - като подръжка са добри и като цена.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

виж дали има БАЛИ БГ-много съм доволен от тях!!! имат и локален сървър с много филми!!!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
            Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

A за bol.bg някой да има мнение - където нямат достъп по LAN, осигуряват по кабелен модем чрез estnet ... ма май малко скъпичко го раздават ...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                A за bol.bg някой да има мнение - където нямат достъп по LAN, осигуряват по кабелен модем чрез estnet ... ма май малко скъпичко го раздават ...
                аз съм бол Лан - за 25 лева 5мб/с, от торентите на бол съм стигал и 3000++ кб/с, аз съм доволен

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                  Първоначално публикувано от Alfa User
                  аз съм бол Лан - за 25 лева 5мб/с, от торентите на бол съм стигал и 3000++ кб/с, аз съм доволен
                  Абе от торенти ясно ма я пробвай ноемални функции на нета

П.П. Аз съм доставчик в раьона на Мотописта, Бели брези, и Борово ако мога да помогна на някой свиркайте
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                  X