Известие

Collapse
No announcement yet.

разбиха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
    Дори и най-елементарният гармин има защита.
    Моя има пин - ако го заключиш може да се отключи само ако се намира на определено място където си вкарал настройките.
    Абе то и да е защитен те вече са разбили колата и са го взели ...
    По-добре тия неща дето могат да се махат да не стоят в купето че тия наркоманчета мамка им мръсна. На една колежка бяха й разбили колата заради една торбичка с миризливи маратонки, ходила на фитнес.
    146 1.6 TS '00
    156 2.4 JTD '01

Comment

И моята количка го отнесе, още миналия месец де.
      Не беше откраднато нищо, а и в колата имаше единствено на детето столчето. С оригиналната музика съм си. Не съм и спирал така, че някой нарочно да го е счупил. А стъклото струваше 157лв. в АутоИталия, дойде след 3 седмици. В Кобра щеше да дойде най-рано след 4 седмици и струва 72лв. с монтажа. Но кой го знае какво е.

Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
      Ex Fiat 126p
      Ex Fiat Вravo 1.6
      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Няма изчистване.Винаги излизат стъкалца от някаде.
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
          Няма изчистване.Винаги излизат стъкалца от някаде.
          Така е, а съм я чистил няколко пъти лично. Вече почнах да се замислям да сваля седалките.
          А по-лошото е, че в релсите където върви стъклото е останало парченце. Много внимателно чистих и пак е останало. Ама засега и без това се движа на климатик та ще го правя някой ден.
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
          Ex Fiat 126p
          Ex Fiat Вravo 1.6
          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Аз имах шанс че съм със фолио и не се пръснаха много стъкла из колата.Иначе като сменях купе намерих доста стъкалца от преди.От всякъде излизат мама им..............
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

вече оспях да им дам сички докоменти на тия и сякви допълнителни безмислени огледи по колата. сега чакам 15 дена да видя сумата преведена по сметката ми. дано да не съм много разочарован.

Comment

Working...
              X