Известие
Collapse
No announcement yet.
какво ще кажете за смешните германци колеги мислет че могат да се мерат с ФЕРАРИ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеЩо па да са смешни германците, кво и е грубото на рекламата и т.н. и т.н.?
Много е идейна и забавна, сега очакваме отговорът на Ферари и ще стане още по-яко.
Ква е тая отрицателна нагласа към всичко не мога да разбера..
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениееми лично аз този род реклами не ги харесвам! Иначе да идейна е, но все пак! Интересен ще е отговора на ферари - примерно с енцо 2, но незнам дали ще се вържат да отговарят.
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщениетова за мен е много безвкусен спота и вече съм сигурен, че по нелепо нещо от червено Алди няма
Comment
-
Ебаси грозното Ауди...В черно не е лошо, но червено е направо отврат... Абе ауди от кога произвеждат автомобили не мога да разбера, че започнаха да си мерят чурките с големитеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЕбаси грозното Ауди...В черно не е лошо, но червено е направо отврат... Абе ауди от кога произвеждат автомобили не мога да разбера, че започнаха да си мерят чурките с големите
Comment
-
Между R8 5,2 и Ферари . . . все ми е едно кое ще ми подарятМежду другото R8 имаше в Сливен на драга и беше пълен смях, обаче с какъв мотор ще излъжа. Най-вероятно 3,0 или 4,2 ..
Last edited by code; d.m.y г., 12:42.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Наистина е смешно, точно Audi да правят такава маркетингова война, като се има предвид, колко им е сбъркана концепцията поначало.
Обяснявам: Дори и това R8, което би трябвало да се води "supercar" има "мижавите" 525к.с. (415к.с. в първият вариант на R8 ), докато същата тази фирма Audi, има семеен автомобил т.е. комби, което има скромните около 700к.с., ако не се лъжа. Това е в един от вариантите на RS6 Avant.
Oбикновения вариант беше 572к.с., ако не ме лъже паметта...
И тези ще ми говорят за маркетинг и сегментация на пазара?!
Че даже тръгнали на война с фирма, която от самото си създаване не произвежда нищо различно от именно супер спортни автомобили.
СмЕХ в залата!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment