If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
какво ще кажете за смешните германци колеги мислет че могат да се мерат с ФЕРАРИ
И все пак може да си го имат за спортен автомобил R8 ама моторя си му е чисто Ламборгини Галардо . Каквото и да си говорим трябваше да си купят Ламборгини за да имат двигател за автомобил в този сегмент .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
И все пак може да си го имат за спортен автомобил R8 ама моторя си му е чисто Ламборгини Галардо . Каквото и да си говорим трябваше да си купят Ламборгини за да имат двигател за автомобил в този сегмент .
В двигателя на Галярдо пък колко Ламборгини е останало ....
Видяла жабата, че подковават вола и вдигнала крак и тя.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Lamborghini R8 какво толкова му се чудите като махпете кръгчетата ето а пък и колкото и да опитват да приличат на италианците никога няма да бъдат като тях или както каза някои колега преди мен един вид реклама на Ferrari германците просто са смешни
В същото това градче има един музей с голям изправен кон отпред. Та човек имал удоволствието да влезе там и да разгледа експонатите, да застане до изложеното там Enzo може да погледне само с насмешка на тази реклама. А от Audi по-добре да си траят особето след като Nissan GTR ги направи за смях
пичове факта че вече има 3 страници за ауди във форума на Алфо Ромое в БГ говори че рекламата си е свършила работата перфектно. Къде в клипа се казва или пише че са по-добри от Ферари? никъде. но ефекта е постигнат. рекламата е супер силна като въздействие върху публката и обратна реакция. ферари просто сега трябва да пуснат продължение на клипа как аудито излиза от Маранело и бива рязко издухано от едно ферари
винаги има начин да ги наиграеш - както направиха впрочем и бмв в рекламната кампания с билбордовете в Америка
шах и мат!
рекламата е простотия отсякъде.....да имам една двудцевка и ще види тоя с Аудито за кво става въпрос,колкото до тва ,че щото не е Алфа не ме кефи не е така,Аудито ще си остане една от любимите ми коли,макар да нямам особен мерак да си купувам....за реклама на кола е подходящо ето това: http://www.youtube.com/watch?v=s8Kom...e=channel_page
рекламата е простотия отсякъде.....да имам една двудцевка и ще види тоя с Аудито за кво става въпрос,колкото до тва ,че щото не е Алфа не ме кефи не е така,Аудито ще си остане една от любимите ми коли,макар да нямам особен мерак да си купувам....за реклама на кола е подходящо ето това: http://www.youtube.com/watch?v=s8Kom...e=channel_page
е не е лоша и твоята ама предната е по хитроумна
сори ама си е така
В коя лига се тикат пък Ауди? В лига, произвеждаща от край време само луксозни автомобили за премиум-клиенти? В случая най-добрият отговор е нещо от този тип:
Ей тия свини немски умора нямат.Никога , ама никога тъпата , празна и куха бюргерска глава независимо дали е от Щутгарт , Мюнхен или Инголщад няма да надскочи нивото си да лочат вкисналата си бира, ядат вуртсчета , да правят купчини безформени безумия -уж автомобили независимо какви , но показващи липсата на елементарен усет за красота и да си мечтаят да достигнат една автомобилна икона като Ферари.Жалки прасета
Колега, малко ти е дръзко изказването.Немците си имат и Порше, което със сигурност има "елементарен усет за красота". Наистина рекламата им е малко дръзка, но всеки знае, че Феррари е много повече от спортна кола-всяко Феррати носи малка част от славната история на марката-това, което Ауди никога няма да имат.
Comment