Известие

Collapse
No announcement yet.

На ОМВ Люлин 10 след тунела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На ОМВ Люлин 10 след тунела

Желаещи за кафе ...? за тази вечер
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Аз....ама има една малка подробност ... намирам се на около 230 км от посоченото място

п.п.Тази вечер от 1 000 уговорки та най-накрая никъде
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Така и така да не пускам нова тема ... са се прибирам от Бояна ... Много народ имаше ... Ама алфите много слабо нещо бяхме 3-4 някъде .... ама първо не познавах никой от тях и второ въобще не знам дали са от тук .... На какво се дължи този факт , а като знам че из форума се ширят доста бегачки останах малко разочарован ...
      Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 01:36.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Така и така да не пускам нова тема ... са се прибирам от Бояна ... Много народ имаше ... Ама алфите много слабо нещо бяхме 3-4 някъде .... ама първо не познавах никой от тях и второ въобще не знам дали са от тук .... На какво се дължи този факт , а като знам че из форума се ширят доста бегачки останах малко разочарован ...
        Този факт се дължи на това, че алфистите се събираме всяка неделя от 21:00 часа

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...192#post481192
        sigpic
        GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
        Lulin Group Ltd.

Comment

Даде освен това очаквах че ще има и други от "наще" там ама липса ....

Comment

Working...
          X