Известие

Collapse
No announcement yet.

Volvo 850 2.0T

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Volvo 850 2.0T

Колеги някой да има впечатления от тази кола?
    Знам че ще кажете ходи във волво форума ама , на вас някак си по ви имам доверие А и там всички ще кажат че е добра .
    Всякаква информация ще ми е от полза!!!
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

аз специално имам много добри впечетления, едно от които е че много върви, много е бърза
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2004 engine)+Chip
    Fiat Punto GT

Comment

eй тези волва като излязаха направо ми взеха очите.през1995 кумувах в разград.пред църквата имаше 1но бяло паркирало и беше по-готино от булката.

Comment

Адски здрава кола, направо Танк!!!
        Возил съм се в бая модели на Волво.
        А специално тоя модел съм го управлявал
        (пробвал)преди 4 год.
        и Да си призная - През всякакви дупки и неравности минава тва "Шведско чудо"
        и най-големите неравности по пътя. се усещат като бирени капачки...
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

има модели волва ката s40, v40 мислябяха ,шведска кола двигател рено а в холандия правено,бягай далеч от тях.дизели бяха.комшията беше взел такова а той се занимава с автомонтьорство и то много добре,и направо се попиля от ремонти и го праждоса накрая.

Comment

Абе мене точно този модел ме интересува 850 щото е голямо и и ще ми върши страхотна работа ама не знам дали си струва ....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
              Адски здрава кола, направо Танк!!!
              Возил съм се в бая модели на Волво.
              А специално тоя модел съм го управлявал
              (пробвал)преди 4 год.
              и Да си призная - През всякакви дупки и неравности минава тва "Шведско чудо"
              и най-големите неравности по пътя. се усещат като бирени капачки...
              Като капачки от коя бира ? Ако е Tuborg става

Comment

Карал съм 940 2.0 Т..960 2.5 и 3.0 ....това са едни от последните бързи и здрави шведски трактори, много здрави...след това се намеси Рено...и това 850 2.0 Т...е правено съвмесно с тях...но не е лошо мисля, че им казваха "бодигард"...вървежни са...но вече не чак толкова здрави.
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Това е последното читаво Волво и като изключиш факта, че е вече старичко е много добра кола.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

S40 е всъщност на базата на Митсубиши Каризма. А 850 в края на 90-те става "ес 70" Здрави и бързи са доколкото знам.
                    =-v-=
                    Madness? This is ALFA!!!

Comment

Здрави да, но бързи ...

Колега, щом си си го харесал трябва да си фанеш някой дърт маняк на Волво, който разбира кое/как/защо и да го замъкнеш на колата да гледа и да казва. Аз съм попринцип за 850 - стара, сигурна, здрава и сравнително еластична!

Маа ако беше БМВ 850 ....
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Абе мене точно този модел ме интересува 850 щото е голямо и и ще ми върши страхотна работа ама не знам дали си струва ....
                        Ако мислиш да купуваш такова, аз за 5000 лв ти давам S70, което е следващия модел. 99-та година 2.4 бензин, 140 коня. Състоянието му не е перфектно, но е сравнително запазено. Един собственик. Вече 1 година почти не се кара, защото няма кой да го кара.
                        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 23:21.
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Ако мислиш да купуваш такова, аз за 5000 лв ти давам S70, което е следващия модел. 99-та година 2.4 бензин, 140 коня. Състоянието му не е перфектно, но е сравнително запазено. Един собственик. Вече 1 година почти не се кара, защото няма кой да го кара.
                          Не въпроса е че ми предлагат такова ама аз се чудя дали да го взема или не ( за извънградски пътувания ) Иначе ако имах 5к познай на коя марка щях да се спра .........

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            Здрави да, но бързи ...

Колега, щом си си го харесал трябва да си фанеш някой дърт маняк на Волво, който разбира кое/как/защо и да го замъкнеш на колата да гледа и да казва. Аз съм попринцип за 850 - стара, сигурна, здрава и сравнително еластична!

Маа ако беше БМВ 850 ....
                            Ами някой от тях са бая бързи.....а за баварка 850 92г. си приготви 22, 23000лв. и е твоя
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Колеги някой да има впечатления от тази кола?
                              Знам че ще кажете ходи във волво форума ама , на вас някак си по ви имам доверие А и там всички ще кажат че е добра .
                              Всякаква информация ще ми е от полза!!!

че то и в нашия форум има фенове и на Алфа и на Волво едновременно

търси колегата с ник "mevdo"
                              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                              Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
                              X