Известие

Collapse
No announcement yet.

Борисов с оферта към суходолци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Борисов с оферта към суходолци

Борисов с оферта към суходолци,
    Вземате боклука – плащам ви тока, водата и улиците
    Кризата със сметта не е случайна – по 23 млн. лв. се изпарявали годишно
    “Готов съм да дам 23 милиона лева на суходолци - да си ги харчат за ток, вода, нови пътища, училища и стадиони.” Тази оферта отправи вчера Бойко Борисов.
    Въпросът ми е: Бихте ли приели предложението, ако живеехте там?

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Защо не ? Все си мисля, че тази сума е достатъчна за един завод. И ще остане и за инфраструктура. Но ... Прекалено е хубаво, за да стане . Живеем в България и съм сигурен, че ако някой е поискал да ги прилапа тези 23млн, все ще намери как ...
    147 1.6 TS

Comment

Сумата е офертирана на всяко едно населено място където хората биха разрешили да се построй завод за отпадаците.

Тези 23милиона са само за населеното място....толкова плаща София за пакетиране на отпадаците, което след построяването на завода няма да е необходимо.

Ми защо да не ги приема...погледнето колко е гнусно в почти всяко софийско село...въздуха е достатъчно мръсен...защото повечето се отопляват на въглища и т.н. така, че без да се замислям...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ще ги приема естествено. Друг е въпроса дали ББ ще си спази обещанието.
        Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
        2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Да ама има и този момент - Бойко да не направи завод, а сметище-старото още не се е изчерпало напълно и той на това разчита! Така че невярвам суходолци да се съгласят! АЗ също бих имал облага от тези пари, ама съм против!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
          Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
          X