Известие

Collapse
No announcement yet.

70% колите без Винетки....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе това си е прах в очите
    Тоя господин ни казва едва ли не: " ... понеже по някаква си наша сметка не сме взели тези пари, които искахме през следващата година пак ще си трошите колите, а ние ще лапаме, понеже Вие сте балъци ..." Какво значи 70% са карали гратис Е значи в 70% от случаите КАТ е проспал трафика Доста са поспали от КАТ тогава Ами нека сега Стратиев да възстанови тези 70%, защото неговото ведомство не си е свършило работата както трябва Или и неговата заплата ще изкарваме и тази година
    А дали тези 70% не гният по паркингите без да могат и да се помръднат а те да си чакат парите

Искам само да Ви кажа, че на много места пътищата са в добро състояние. Плачевно е положението в София, Перник и много малките градове и села На мен тези 134 млн. лв. ми се струват доста пари за поправка Все пак 1 млн.лв. излиза 1 км. магистрала, която изисква няколко пласта основа А колко ли хиляди километри могат да се закърпят с 134 млн.лв.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
      На мен тези 134 млн. лв. ми се струват доста пари за поправка Все пак 1 млн.лв. излиза 1 км. магистрала, която изисква няколко пласта основа А колко ли хиляди километри могат да се закърпят с 134 млн.лв.

Е ти па колега....какви неща ти минават през главата...не знам дали знаеш, но рушовете за правене на много неща в БГрия е 100% колкото и да не ви се вярва...в ЕС работят на 10%комисионна политиците.

Пак и какво са 134млн. те вчера или ония ден писаха, че били източени 250млн. от държавния и военно временен резерв на страната...и за това минестерството от ДПС минава с БСП...та да не ставали такива ГРЕШКИ повече...ако изчезването на 250млн. е грешка ...въпреки, че си е грешка на фона на

75 милиарда които изчезнаха от БГрия за последни 20тина години...и за тази 75милиарда сметка та е почти елементарна и това е горе долу доказуемия минимум...

Така, че правете си сметката...в кой какви пари са отишли.

пс: Но аз съм оптимист, ще има видов ден в тази държава след някоя и друга годинка...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Добре звучи ама гарван гарвану око не вади
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
        X