Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!! 1912

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    добре, доказателства какви имат ?

това, че свидетелстват нищо не е ?! това не е доказателство...

намерили ли са тези пари в него ? има ли някакви снимки как се блъскат или нещо такова ?!

ще пратя пари , дано се отърве момчето, но има нещо наистина нередно !
    Пари в Белгиеца,нито в Николай не са намерени. Единствените гаранти,че пари тогава в него е имало са Белгиеца и приятелката му. В последствие се разбира,че Белгиеца е изкарал някакав документ,че предия ден клиент ми е дал 5000евро капаро за някакви мебели(той има фирма за мебели в Румъния) . Други доказателства за съществуващи пари няма. Снимки няма,свидетели няма, освен един който потвърждава че и двамата падат на земята и стават спокойно,изтупват се и си поемат по пътищата.

За въпросите на другите колеги. Те по случайност или по друг повод са били на една или саседна маса в Калигула, но не се познават. Самата случка се случва кам 5-6 сутрината след дискотеката (тези който го познават знаят,че той работи там като огхрана, но този ден не е бил на работа).

За адвоката... допитвали се и до други адвокати,дори до един съдия... отговорите били подобни.

За свидетелите и т.н. незнам как стоят нещата, но до колкото разбрах няма начин сега да се измислят такива,защото в ранен стадий на иска, той сигорен в невиноста си ползва назначен защитник, който оплескал нещата или не си е свършил както трябва работата.

Ще видя дали майка му има възможност да влезне тук да ви обясни по-точно и подробно,защото аз наистина немога да сим достатачно точен,защото и самия аз разбрах за всичко едва вчера (адвоката искал нещата да не се раздуват)
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Извинявам се но много съмнителна история според мен.
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

Ами тя ако беше ясна нямаше да има нужда от следствие, процес и т.н. Не взимам страна, напълно възможно е човекът да е накиснат, но, без да се обижда никой, нямам основания да изключвам напълно и обратното. Затова нека си наеме свестен адвокат.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Разбрах ,че момчето е с условна присъда.... Това вече е проблем ,ако престъплението е извършено в изпитателния срок.
          Мога само да кажа ,че трябва да се борите за пълно оневиняване ,в противен случай ,при наличието на каквато и да е присъда,дори и споразумение,той ще лежи. Най малко условната си присъда ,при която няма предсрочно освобожсаване,нито се водят кръстчета (2 за три дни ,ако работи)
          Тоест ,трябва да я излежи ден за ден . нито секунда по малко .

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

и последно?
            все още ли трябва да събираме пари за човек с условна присъда и дело за побой с грабеж?
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Виж,никой не те насилва бе.Аз смятам да помогна с каквото мога щото ми е авер,и го познавам много добре.
              EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
              Suzuki GSXF600 99г.
              Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
                Виж,никой не те насилва бе.Аз смятам да помогна с каквото мога щото ми е авер,и го познавам много добре.
                за това питах, бе човек. не го познавам и като чета отстрани - дела, побои, грабеж, присъди - звучи като пълен гамен нали?
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                  и последно?
                  все още ли трябва да събираме пари за човек с условна присъда и дело за побой с грабеж?
                  първо имал е условна присъда когато не е бил пълнолетен и която вече е изтекла второ не е имало побои и трето като нямаш намерение да помогнеш по добре не спами излишно и последно ще помоля отново модераторите да следят темата за спам и съответно да го чистят
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                    първо имал е условна присъда когато не е бил пълнолетен и която вече е изтекла второ не е имало побои и трето като нямаш намерение да помогнеш по добре не спами излишно и последно ще помоля отново модераторите да следят темата за спам и съответно да го чистят
                    ето като се обяснят нещата - и престане да изглежда като пълен гамен - може повече да помогнат, включително и аз.
                    не мисля, че спамя; дори помагам.

Comment

пратих пари ... дано се отърве колегата.

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение

Ако е така наистина , ще се отърве ... а дано.
                        А колкото до колегата vladu,
                        като е един човек престъпник ,или осъждан ,да не би да значи да не му се помага,или пък той да не е човек ?
                        Не си прав тук ,всички са хора и са равни ,независимо кой какъв е. Мое мнение

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                          ...
                          А колкото до колегата vladu,
                          като е един човек престъпник ,или осъждан ,да не би да значи да не му се помага,или пък той да не е човек ?
                          Не си прав тук ,всички са хора и са равни ,независимо кой какъв е. Мое мнение
                          ако един човек е хванал и пребил чужденец, ограбил го е с крупна сума (и всичкото това в по време на условната си присъда) - не знам дали изобщо думата човек е подходяща за такъФ тип - ти ми кажи дали да му се помага...

Но тъй като колегата 1912 не е такъф тип и случая е друг - смятам, че трябва и му помогнах.

Comment

Копирам малко писано от фиат форума за да станат малко по-ясни нещата

Immortal написа:

2. Доколкото разбрах, човекът е обвинен не само в джебчийски обир, а в побой, който очевидно наистина се е състоял. Там не се знае кой прав, кой крив, дори и самите участници в подобни побои често не знаят. В такъв случай също не бих взел страна.

Побой не е имало, нито сдърпване. Това го казва и самия Белгиец в показанията си. Той отрича да е бил бит,насилван или заплашван!

Парите се събират за да се предложат на Белгиеца да оттегли обвиненията си, мислех че е станало ясно,ако не е простете,вероятно не съм обяснил правилно нещата. Утре майката има среща с въпросния Белгиец,приятелката му и адвокатъ им и ще стане ясно за позицията им и дали са склони на споразумение. Майка му каза,че ще редложи всичко което има и ще видим дали ще се съгласът на тази сума. Ако не ще стане ясно поне дали са склонни. В този случай адвоката ще писка среща с тях за да се договори (затова и той няма да е на срещата утре,за да има шанс за среща с тях отново). За ръщането на парите... доста съм мислил по въпроса и единсвената мисъл която ми дойде е срещу показване на вносната бележка да се връщат (за това съм писал и да се пазят) дали ще е на италфеста или някаде другаде незнам,но и за момента нямам други идеи.

Лошата новина е,че Срещата за пореден път е отложена. Белгиеца и приятелката му, вече 2 седмици само отлагат срещата. Ще се опитаме отново другата седмица да се срещнем с тях, дано този път не отложат отново
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                              ако един човек е хванал и пребил чужденец, ограбил го е с крупна сума (и всичкото това в по време на условната си присъда) - не знам дали изобщо думата човек е подходяща за такъФ тип - ти ми кажи дали да му се помага...

Но тъй като колегата 1912 не е такъф тип и случая е друг - смятам, че трябва и му помогнах.
                              а бе пич, ЧОВЕК Е ,да ...що да не е ?!? живота това го е накарал да прави ,това прави. Всеки един индивид е човек ..... с изключение на изнасилвачите и блудстващите .аз така мисля

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                                а бе пич, ЧОВЕК Е ,да ...що да не е ?!? живота това го е накарал да прави ,това прави. Всеки един индивид е човек ..... с изключение на изнасилвачите и блудстващите .аз така мисля
                                Не си прав батко,съчувствам на Ники/май така се казваше момчето/,и смятам да помогна
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X