Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!! 1912

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Не си прав батко,съчувствам на Ники/май така се казваше момчето/,и смятам да помогна

Мурджев ,бате , съчувстваш ли му ,или не си съгласен с мен ... или просто не си ме прочел ...
    Аз (знаеш,че не съм стока) защитавам всеки човек ,и не ми пука какъв е и какво е минало през главата му в тоя живот . Ще се раддвам да се оправи момчето ,знам какво е да лежиш по арести и затвори за без нищо .
    Просто казах ,че независимо кво е правил ,накъде го е бутнал живота ,ТОЙ Е ЧОВЕК . Треа си помагаме до колкото можем .

П.П. Днес се допитах до познат в прокуратурата. Ако излезе някоя по сигурна връзка ,ще искам ,номера на дознанието и ,към кое районно е . Също така и колко молби за гаранция са отхвърлени и, защо .

П.П.2
    Ако искате изчерпателна молба за гаранция ,ще я напиша тук ,ще трябва само да я принтирате и предадете в съда .

П.П.3
    Звъннах на Пеньо Мангъров... той има некво позиции в пловдив ,нищо ,че е затворник . Писах лично на човека пуснал темата
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:23.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Скапана работа...
      Твърдо съм ЗА!
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Имаме още 200лв от наградата на Николай на Италфеста в Лесново ( чип тунинг от KGB - Петко). Сърдечно благодаря на Петко,че при тези условия се съгласи да направи чипа!
        Днес се събираме Пловдивската група и ще се опитаме да съберем каквото можем.
        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

2 неща не мога да схвана от както чета темата и всичко по въпроса !

1 - Как майката тегли 7000 лева да бутнат пари и изведнъж бабичката ги дава поради телефонна измама....Много филмарско ми звучи !??????!

2 - Как аджеба човек ще носи 5000евро в себе си....абе аланколу тва не са 500 леа ебати цирка... ?!?!?

Излгежда ми нагласен циркаджийски филм... Просто ако си направя една преценка на това което чета никога не бих повярвал на каквото и да е било !

И аз го познавам ! и се въздържах да не пиша за да не почнете да се плюнчите по моя пост ,но в крайна сметка боли ме.....

Просто докато не разбера наистина как стоят нещата с някаква по достоверна информация не съм в състояние да помогна !!!

И за тия дето ще напишат че никой не ме кара ОК но аз си имам правото на мнение ФОРУМА е отворен за всичко

Не мога правилно да си навържа сценария нещо !
          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
          Nissan Qashqai 2,0 140hp
          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение

1 - Как майката тегли 7000 лева да бутнат пари и изведнъж бабичката ги дава поради телефонна измама....Много филмарско ми звучи !??????!

2 - Как аджеба човек ще носи 5000евро в себе си....абе аланколу тва не са 500 леа ебати цирка... ?!?!?

Излгежда ми нагласен циркаджийски филм... Просто ако си направя една преценка на това което чета никога не бих повярвал на каквото и да е било !

И аз го познавам ! и се въздържах да не пиша за да не почнете да се плюнчите по моя пост ,но в крайна сметка боли ме.....

Просто докато не разбера наистина как стоят нещата с някаква по достоверна информация не съм в състояние да помогна !!!

И за тия дето ще напишат че никой не ме кара ОК но аз си имам правото на мнение ФОРУМА е отворен за всичко

Колегата Stefan Caromov провери случая и мисля,че може да потвърди за него. Но както и да е наистина звучи странно цялата тази история,но това е истината. Направо нечовешки лош късмет.
            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение

Ами те филмите ги правят по реални случки.. А и по абсурден филм от живота има ли?
              Lexus IS200

Comment

След днешната среща в Пловдив, вече иаме 395,10лв.

Comment

малко по малко напредваме
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Така... извинявам се,че чак сега пиша, ама моята морга пак роди и бях доста зает тези дни. Та резултатите от събирането на пари е следното:

200лв от Наградата от Италфеста
                    250лв събрани от срещите на форума в Пловдив
                    20лв от банковата сметка
                    1000лв от агитката на ФК Ботев

Благодаря на всички които помогнаха и са съпричастни с Николай. Все още няма никакво развите около делото, но ще ви информирам веднага щом има някакво движение.

Comment

Така и не казахте за какво се събират тези пари...
                      Днес докато преглеждах коментарите към един репортаж на dnes.bg и се натъкнах коментар на човек с ник 1912 който сам е написал че е от Пловдив!! Къде казахте че се намира той? Чакам реплика по въпроса!!
                      Ето и репортажа: http://www.dnes.bg/article.php?cat=164&id=71937
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Executer Покажи съобщение
                        Така и не казахте за какво се събират тези пари...
                        Днес докато преглеждах коментарите към един репортаж на dnes.bg и се натъкнах коментар на човек с ник 1912 който сам е написал че е от Пловдив!! Къде казахте че се намира той? Чакам реплика по въпроса!!
                        Ето и репортажа: http://www.dnes.bg/article.php?cat=164&id=71937
                        Честно да ти кажа аз не знам къде е Николай в момента (не съм питал просто).
                        1912 е годината, в която е основан ФК Ботев Пловдив.
                        Николай е фен на Ботев Пловдив.
                        В Пловдив има и други фенове на Ботев Пловдив.
                        Сигурно и те четат dnes.bg
                        Какво пречи щом е фен да си напише ника 1912?
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Николай е в Пловдивския завор и не мисля,че имат достъп до интернет там!

Comment

Добре, но все пак ясно и кратко за какво ще се ползват парите в крайна сметка!?!

Comment

Първоначално публикувано от Executer Покажи съобщение
                              Добре, но все пак ясно и кратко за какво ще се ползват парите в крайна сметка!?!
                              За да се дадат на Белгиеца! Срещу тези пари,той ще подпише документ, който доста ще облекчи присъдата. Все още не е сиорно дали ще се дадат на Белгиеца (чакаме отговр на адвоката дали си заслужава да се дадат тези пари за документа) Ако не се дадат на Белгиеца, ще се използват за съдебни разходи или както майка му прецени.

Comment

Белгиеца че белгиеца.За трети път питам за тоа белгиец даите некви данни кои е от каде е?Ш му организираме едно гости ако трябва.Може и да забрави каде се намира България даже.
                                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X