Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!! 1912

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За Mordohy за системата си много прав, това го повтарям и аз незнам от кога.Колкото до това,че основния проблем на магистратите ще бъде да обосноват ареста, тука си в грешка, защото законовия срок е 12 месеца през който човек може да лежии в ареста без повдигнати обвинения(тоест като заподозрян). Обвинение може да бъде повдигнато в рамките на тези 12 месеца, след изтичането им както Стефан Каромов каза се пуска под мчрка "подписка".

BillyBoy и мен ме е яд за тази категоризация. Правилно ли съм рзбрал или греша, със събраните пари мислите да върнете парите на белгиеца, в замяна на което той да не повдигне обвинение?
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
      Пари в Белгиеца,нито в Николай не са намерени. Единствените гаранти,че пари тогава в него е имало са Белгиеца и приятелката му. В последствие се разбира,че Белгиеца е изкарал някакав документ,че предия ден клиент ми е дал 5000евро капаро за някакви мебели(той има фирма за мебели в Румъния) . Други доказателства за съществуващи пари няма. Снимки няма,свидетели няма, освен един който потвърждава че и двамата падат на земята и стават спокойно,изтупват се и си поемат по пътищата.

За въпросите на другите колеги. Те по случайност или по друг повод са били на една или саседна маса в Калигула, но не се познават. Самата случка се случва кам 5-6 сутрината след дискотеката (тези който го познават знаят,че той работи там като огхрана, но този ден не е бил на работа).

За адвоката... допитвали се и до други адвокати,дори до един съдия... отговорите били подобни.

За свидетелите и т.н. незнам как стоят нещата, но до колкото разбрах няма начин сега да се измислят такива,защото в ранен стадий на иска, той сигорен в невиноста си ползва назначен защитник, който оплескал нещата или не си е свършил както трябва работата.

Ще видя дали майка му има възможност да влезне тук да ви обясни по-точно и подробно,защото аз наистина немога да сим достатачно точен,защото и самия аз разбрах за всичко едва вчера (адвоката искал нещата да не се раздуват)
      Кой нормален човек , та било то и белгийски или какъвто е там бизнесмен ще носи , че и в задния си джоб 5000Е (защо все си мисля , че в Бъгария официалната валута не е евро , а български левове , та и на дискотека с толкова пари) ??? Аз си мисля , че европейците много отдавна минаха на варианта "пластмасови пари" (та да не говорим че и това е бизнесмен) ! Извод :
      - Смяна на адвоката , а ако няма стейбъл такъв , да се свърже с мен и ще му пратя цербер за адвокат и белгиеца даже ще бъде съден за опит за крупна измама , психически тормоз , а бамбината му за лъжесвидетелстване ще се разклечи в сливенския женски затвор! Хора , моля Ви , НАЕМАЙТЕ САМО ТАКИВА ЮРИСТИ , КОИТО ВИ ДАВАТ ЯСНА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА , А НЕ ДРЕБНИ ДУШИЦИ , ЗА КОИТО ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е ДА ПОТУЛЯТ НЕЩАТА ИЗВЪН СЪДА И ТО НА НЕРАЗУМНА ЦЕНА!
      Last edited by ivan_enchev; d.m.y г., 11:54.
      sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
        Кой нормален човек , та било то и белгийски или какъвто е там бизнесмен ще носи , че и в задния си джоб 5000Е (защо все си мисля , че в Бъгария официалната валута не е евро , а български левове , та и на дискотека с толкова пари) ??? Аз си мисля , че европейците много отдавна минаха на варианта "пластмасови пари" (та да не говорим че и това е бизнесмен) ! Извод :
        - Смяна на адвоката , а ако няма стейбъл такъв , да се свърже с мен и ще му пратя цербер за адвокат и белгиеца даже ще бъде съден за опит за крупна измама , психически тормоз , а бамбината му за лъжесвидетелстване ще се разклечи в сливенския женски затвор! Хора , моля Ви , НАЕМАЙТЕ САМО ТАКИВА ЮРИСТИ , КОИТО ВИ ДАВАТ ЯСНА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА , А НЕ ДРЕБНИ ДУШИЦИ , ЗА КОИТО ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е ДА ПОТУЛЯТ НЕЩАТА ИЗВЪН СЪДА И ТО НА НЕРАЗУМНА ЦЕНА!
        Сългласен съм . По-добре със събраните пари да се наеме адвокат който има вяра в невинноста на клиента си отколкот да се връщат на "бизнесмен-а" .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

За съжаление хората се сещат, че им трябват юристи, и то качествени, едва когато е твърде късно. За още по-голямо съжаление сред адвокатите е пълно с дребни душици, както каза колегата, които не приемат защитата на клиента си като кауза, а целта им е само да измъкнат някакво хонорарче с минимум усилия.

Пожелавам успех на 1912, дано си намери читав адвокат, защото историята ми изглежда съшита с бели конци и едва ли е невъзможно да му се помогне.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ники (1912) е свободен! Страхотна новина! Всичко приключи с кажи-речи щастлива развръзка. Добре дошъл обратно, Ники!
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

евала, само така, добре дошл

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Разкажете за развръзката . Какво се случи за да го освободят ?
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Да е жив и здрав и скоро пак да го видим по пистите!

Разкажете наистина какво се случи?
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

да му е честита свободата и да не се връща повече там!
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ееее колега радвам се че вече си на свобода
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ехх луда работа благодаря много на момчетата които помогнаха .........още не мога да повярвам.........
                        alfa 164 t.s ex
                        tipo 2,0 16v turbo ex
                        opel astra amnesia ex
                        megane 2 ex
                        alfa 159 jtd ех
                        audi A6/S TQ 330+
                        audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                        alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                          ехх луда работа благодаря много на момчетата които помогнаха .........още не мога да повярвам.........

Ники , разказваи как се измькна, вече имам чъвството,че те познавам от години хах

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

стана така че се бях приготвил за 4 години щото щяхме да вървим по общия ред а Пловдив сие пловдив ебана работа но в последния момент склучихме споразумение в съда като бяха дадени пари на белгиеца получих присъда от 7 месеца които бях излежал и ме пуснаха вчера ....ебахти филма
                            направо ми ебаха маиката тея мошенници ,,,,
                            в последствие днес разбрах за баба ми която е станала жертва на телефони измамници които са взели 7 бона .....
                            бати и живота яко на карък ... дано сега всичко си дойде по местата
                            Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:37.
                            alfa 164 t.s ex
                            tipo 2,0 16v turbo ex
                            opel astra amnesia ex
                            megane 2 ex
                            alfa 159 jtd ех
                            audi A6/S TQ 330+
                            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                              стана така че се бях приготвил за 4 години щото щяхме да вървим по общия ред а Пловдив сие пловдив ебана работа но в последния момент склучихме споразумение в съда като бяха дадени пари на белгиеца получих присъда от 7 месеца които бях излежал и ме пуснаха вчера ....ебахти филма
                              направо ми ебаха маиката тея мошенници ,,,,
                              в последствие днес разбрах за баба ми която е станала жертва на телефони измамници които са взели 7 бона .....
                              бати и живота яко на карък ... дано сега всичко си дойде по местата
                              Ники, стискам ти палци всичко да е наред за напред!
                              И скоро пак да се прочуеш с успехи на пистата!
                              Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:38.
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Да е жив и здрав и скоро пак да го видим по пистите!

Разкажете наистина какво се случи?
                                Верваи ми ще го видиш 100%Много се радвам че се сред нас отново
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X