Известие

Collapse
No announcement yet.

не са за бой само заради акциза...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не са за бой само заради акциза...

добре сте запознати с това, че "избраниците" ви, които се самоназначават на управленчески постове правят така, че хората с по-малко пари да обеднеят още повече... това го оставям настрана в тази тема.

аз съм абитуриент тази година и вчера класната ми показа извадка от Държавен вестник, в която пишеше следното: учениците завършили 12 клас през 2008-2009 ще карат 13 клас задочно или като индивидуална форма на подготовка. За следващия випуск трябва програмата да бъде променена така, че в 12 клас да вземат материала за 2 учебни години.
    Аз съм влезнал по програма със задължителен 13 клас, а сега ми казват, че трябва да се набия 800 лв. , за да уча задочно за специалист по професията, която изучавам вече 3 години. Първоначално условието за сформиране на 13 клас геодезия в СГСАГ беше да се съберем повече от 10 човека от едната паралелка (ние сме последния випуск с 2 паралелки геодезия), а сега ми казват да го духаме аз и целия випуск '09, учещи в професионални гимназии (техникуми)

и после нека ме убеждават, че има смисъл да гласувам, като знам, че дори и да го направя същите педали ще ни клатят поне още 4 години
    Last edited by bad_bat; d.m.y г., 17:55.

Първоначално публикувано от bad_bat Покажи съобщение
    ПАК ще го кажа: КУР за всички власт- имащи

добре сте запознати с това, че "избраниците" ви, които се самоназначават на управленчески постове правят така, че хората с по-малко пари да обеднеят още повече... това го оставям настрана в тази тема.

аз съм абитуриент тази година и вчера класната ми показа извадка от Държавен вестник, в която пишеше следното: учениците завършили 12 клас през 2008-2009 ще карат 13 клас задочно или като индивидуална форма на подготовка. За следващия випуск трябва програмата да бъде променена така, че в 12 клас да вземат материала за 2 учебни години.
    Аз съм влезнал по програма със задължителен 13 клас, а сега ми казват, че трябва да се набия 800 лв. , за да уча задочно за специалист по професията, която изучавам вече 3 години. Първоначално условието за сформиране на 13 клас геодезия в СГСАГ беше да се съберем повече от 10 човека от едната паралелка (ние сме последния випуск с 2 паралелки геодезия), а сега ми казват да го духаме аз и целия випуск '09, учещи в професионални гимназии (техникуми)

и после нека ме убеждават, че има смисъл да гласувам, като знам, че дори и да го направя същите педали ще ни клатят поне още 4 години

Ма ти верно ли батко ..... мале малеееееее немам думи незнам накъде отиваме ........
    заслужават един топъл

Използването на подобен език във форума е силно непрепоръчително.
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 16:20.
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Какво да ви кажа?Аз също завърших 12-ти клас и съм абитюрент.В началото на учебната година се говореше,че ще има 13-ти клас редовно,но вследствие се оказа,че ще само задочно.Това е направено поради простата причина,че от 13-ти клас никой не ходи на училище и да не се плаща на учителите излишно.Не съм съгласен с това и аз да няма редовен 13-ти клас.За пример ще ви дам какво каза моята класна в началото на 12-ти клас:"Тая година се стягайте,а от догодина няма да държа за отсъствия и ще ви ги извинявам без бележки и може да си ходите да работите,но ще се водите ученици."Колкото и невероятно да ви се струва почти до януари месец тази година съм си ходил на училище и съм стоял до последния седми час.Според мене трябва да има 13-ти клас.Ако сега се продължи задочно е безплатно поне в мойто даскало,800лв ще се плащат ако сега се откажеш и решиш да продължиш след години,не искам да споря може и да не съм прав.

Comment

Тоя просветен министър е пълен кретен то не бяха матури, то не бяха 13класове.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Което от своя страна пък не означава че можете да нарушавате правилата на Форума!
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Стига глупости бе ! И аз завърших даже утре ми е бала.... ПГСАГ гр.Пловдив задочното е 200 лева или 150 не съм сигурен (на семестър начи 2х200=400 не 800 ) че те в университета искат по малко пари да учиш !!!

След това, събират се хора от паралелките спрямо специалноста и ако бройката е под 18 човека няма клас например аз съм "В" клас водно строителство и "З" клас са водно строителство от 2та класа трябва да има най малко 18 човека желаещи за 13 клас и се сформира зборна паралелка...

Това със задочното придобиване на Първа квалификационна степен ще е за набор 91 или випуск 2010

при нас още е безплатно с право на избор
            а задочното е придобиване на 1ва квалификационна степен даже за хора които не са учили по специалността 5те задължителни години...(които учим ние ) затова е и със заплащане

Поздрави и да се наквасите яко по баловете !
            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
            Nissan Qashqai 2,0 140hp
            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Което от своя страна пък не означава че можете да нарушавате правилата на Форума!
              то човек не може да си излее душата без забележки ! аман...

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                Тоя просветен министър е пълен кретен то не бяха матури, то не бяха 13класове.
                Според мен пък е най добрия от всички до тука.
                Въведе матурата и единната тестова система, а не учил в долнонанагорнище и завършил с отличие, защото просто критерия е различен. Всички само пискаха, а той от първия до последния ден не си смени стратегията с която отиде в министерството за да промени поне малко супер нагласената система с частните уроци.

Едно по едно нещата ще си дойдат по реда, но просто е доста трудно да се преборат с уроците и кандидатстването в университета. А и учебницита станаха безплатни до 8-ми клас мисля.

Същия тип преподаваше на сестра ми преди 10-тина години и съм го слушал и мога да твърдя, че е доста грамотен, за разлика от разни други идиоти.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Всеки народ си заслужва управниците обаче, това е истината.Та въпросния К.... е в крайна сметка за нас.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Хора за какъв платен 13 клас говорите?! Аз в момента съм 13 клас, задочно или както се води самостоятелна форма на обучение и не съм платила нито 1 стотинка!

Comment

А бе, аз ще черпим..ако ме върна в 13 клас)
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                        Въведе матурата и единната тестова система, а не учил в долнонанагорнище и завършил с отличие, защото просто критерия е различен. Всички само пискаха, а той от първия до последния ден не си смени стратегията с която отиде в министерството за да промени поне малко супер нагласената система с частните уроци.
                        Едно по едно нещата ще си дойдат по реда, но просто е доста трудно да се преборат с уроците и кандидатстването в университета. А и учебницита станаха безплатни до 8-ми клас мисля.

Същия тип преподаваше на сестра ми преди 10-тина години и съм го слушал и мога да твърдя, че е доста грамотен, за разлика от разни други идиоти.
                        1) За какво са матури? Отживелица, кретенски начин за учене. Да спи 3 години и накрая да учи два месеца и ще си вземе матурата., Важи оценката от матурата. Стига с тия стереотипи в Долнонанагорнище няма светни учители ли? И после матурите са малко преди изпитите за университети. Тия деца се скъсват от учене за да има матури. А не всички университети признават оценката от матури.
                        Адйде моля, моля. Два пъти ги отхвърляха като не законни тия матури, той обаче упорит.
                        2) Учебниците до 8клас бяха безплатни по мое време, вече не са.
                        3) А всички други простотии дето ги въведоха? Не могат дас е гонят ученици от клас и т.н.
                        4) Къде е нагласената система с частни уроци? Стига сте повтаряли медийни изявления. И ся като има матури ще отпадната частните уроци ли? Напротив още повече търсят помощ.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          1) За какво са матури? Отживелица, кретенски начин за учене. Да спи 3 години и накрая да учи два месеца и ще си вземе матурата., Важи оценката от матурата. Стига с тия стереотипи в Долнонанагорнище няма светни учители ли? И после матурите са малко преди изпитите за университети. Тия деца се скъсват от учене за да има матури. А не всички университети признават оценката от матури.
                          Адйде моля, моля. Два пъти ги отхвърляха като не законни тия матури, той обаче упорит.
                          Честно да ти кажа не си скъсват гъза от учене за тези матури! АЗ бях от опитните зайчета миналата година и не съм учила чак толко...Дори мога да кажа, че за матурите само прегледах по няколко теста.... Просто това дали ще изкараш зависи от това, как си учил през годините преди това...
                          А пък и да не говорим, че въпросните матури са пълна измишлиотина, защото в определени училища учителите защото си знаят хората колко ще напишат, им решават задачите и тестовете и после имат 6....

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение

Майсторе, с тия матури кфо си мислиш че по селата и малките градчета с по 1-2 училища квесторите не дават да се преписва като луди ли кфо...

после за кфо университетите са бъкани със селяни с некфи нереални оценки... е как няма те тия матури ебаха майката на всичко ! Трябва да си върнат изпитите по университетите без да се гледа диплома...

тогава ще си проличи за кфо стааа въпрос !
                            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                            Nissan Qashqai 2,0 140hp
                            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Aми ето къде е смисъла? Ако си учил преди това така или иначе ще имаш хубави оценки от трите години. Ако не си учили ще имаш слаби оценки от трите години същата раута.

Comment

Working...
                              X