Известие

Collapse
No announcement yet.

Замръзнал бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Замръзнал бензин

Колеги, за тези като мен дето зареждат в ОМВ.
    Не знам до колко е истина ма като им знам ''Алпииският лед'' сори дизел май е истина:
    http://www.citroen-bg.net/forum/viewtopic.php?t=3977
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

OMВ --> 1/2 резервоар --> замръзнал бензин --> нова бензинова помпа!!!
    Е няма да стъпя повече там!!!
    sigpic
    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

И преди се е случвало само че в Шел Оправдаха се ,че водата "влязла" от повредено уплътнение някъде покрай помпите.
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
        OMВ --> 1/2 резервоар --> замръзнал бензин --> нова бензинова помпа!!!
        Е няма да стъпя повече там!!!
        Би ли споделила къде се случи това моля
        Да си го имам впредвид
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

вижте и това
          http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=723

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
          Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Единственото дружбенско ОМВ, под моста за аерогарата !
            Хем си знаех, че са измамници ..............
            sigpic
            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

А защо не зареждате на ЛукОйл
              Аз от 3г. на друга бензиностанция не съм сипвал (може би 1 или 2 пъти най-много и то ГАЗ, някъде на зор) и съм много доволен
              Служебните Орели ги зареждаме само там и никой от колегите не се е оплакал
              Чух, че там където може да се плаща с Транскарт са хубави бензиностанциите, другите които нямат Транскарт са франчайзери и било възможно да си правят далавери с горивото. Аз най-много съм зареждал на тази срещу КАТ и нямам забележки
              sigpic

Comment

Не зареждам от ЛукОйл щото са ми противни като компания - публичните им лица от висшия мениджмънт и пазарното им поведение. Защо нафтата в Гърция е 0,899 Euro, а тук е 1,70 ? Защото тук персонала в Нефтохим получава по 2000 Euro заплати ? Или защото качеството е еднакво ? Ми аз лично предпочитам да плащам цена на австрийска нафта или италианска и да карам с такава. ЛукОйл ми предлагат долно качество за почти същите пари - благодаря. Що не пробват в други страни ? Предпочитам да пълня други гуши, но не и техните.
                147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                  Не зареждам от ЛукОйл щото са ми противни като компания - публичните им лица от висшия мениджмънт и пазарното им поведение. Защо нафтата в Гърция е 0,899 Euro, а тук е 1,70 ? Защото тук персонала в Нефтохим получава по 2000 Euro заплати ? Или защото качеството е еднакво ? Ми аз лично предпочитам да плащам цена на австрийска нафта или италианска и да карам с такава. ЛукОйл ми предлагат долно качество за почти същите пари - благодаря. Що не пробват в други страни ? Предпочитам да пълня други гуши, но не и техните.
                  Не можах да разбера това за 2000 евро в нефтохим говориш сериозно или иронично. Заплати от 2000 евро там вземат единици хора. Повечето вземат _мизерни_ , доста по-ниски в сравнение със средната заплата в София. Единствено ако имаш огромен стаж и си много важен или си някакво шефче дребно, там можеш да вземаш макс. до 700-800. Говоря за чисти пари.

А за това тровене което се получава там, определено не си заслужава.
                  За Лукойл - ами да - абсолютни мизерници и измамници са, говоря като бивш техен служител. И аз избягвам да купувам бензин от тях, освен в много краен случай.
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Бензина

Само май Shell останаха да продават качествено гориво! А за газта да не говорим че пък по-големи мизерници от газаджиите не познавам.Газта на В+ е добра а за другите............ да не говоря.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

Re: Бензина

Първоначално публикувано от Grozdan
                      Само май Shell останаха да продават качествено гориво! А за газта да не говорим че пък по-големи мизерници от газаджиите не познавам.Газта на В+ е добра а за другите............ да не говоря.
                      Не знам кой остана щото моите впечатления от Шел са
                      Сега слагам гориво на Еко Елда и съм доволен.

Comment

Първоначално публикувано от Hrabri
                        И преди се е случвало само че в Шел Оправдаха се ,че водата "влязла" от повредено уплътнение някъде покрай помпите.
                        Това е абсолютно невъзможно, водата е дошла от последната цистерна със или без тяхно знание
                        Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                          ... А за това тровене което се получава там, определено не си заслужава.
                          За Лукойл - ами да - абсолютни мизерници и измамници са, говоря като бивш техен служител. И аз избягвам да купувам бензин от тях, освен в много краен случай.
                          Колега тази компанията те е хранила все пак Или нищо или хубави неща само

От доста ЛукОйл бензиностанции имам добро впечатление Затова твърдя, че продават хубаво гориво, става въпрос за 95Н Другите, които са около и над 100 октана са пълна шмекерия
                          Ако си спомняте едно време кой бензин не се кръщаваше - А 86 И защо? Защото почти никой не зареждаше от него
                          Ако някой може да измери октана на 98Н и 95Н на ЛукОйл ще установи, че мери един и същ бензин Ако премерите 95Н и 100 на ОМВ разликата ще е 1 Който не вярва да пробва
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                            Колега тази компанията те е хранила все пак Или нищо или хубави неща само
                            Колега, тази компания купи нефтозавода точно когато работех в него. Тази компания ме е хранила по принуда. Спряха всички привилегии (разбирай към 20-30 лв допълнително храна месечно, парите месечно за вредни, и още малко такива дребни но важни за обикновения работник неща) , и вдигнаха работата двойно. Напъват си инсталациите по над 2 пъти повече от нормалното, и качеството на горивата рязко пада. Вдигнаха заплатите на шефовете, а на обикновените работници ги замразиха (вдигаха мнооого трудно на някой заплатата), шефовете режат с глоби за каквото им падне, по заповед на ръководството на ЛукОйл, абе толкова неща мога да разкажа (въпреки че работих при тях преди повече от 2-3 години). Така че - да, за мен са си гадове и експлоататори. Имах възможност да стана някой там, с моето химическо образование, но след като купиха нефтозавода, стана невъзможно и напуснах.

Така че това ми е достатъчно за да не купувам гориво от тях и да ги храня. Въпреки че може да ти се стори твърде субективно мнението ми.
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
                              Първоначално публикувано от Hrabri
                              Това е абсолютно невъзможно, водата е дошла от последната цистерна със или без тяхно знание
                              Така беше афиширано в медиите тогава.В действителност как е било може само да гадаем. То на потърпевшия Шел му платиха ремонти и пропуснати ползи.
                              п.с. Някаква джипка беше в гаранция и от сервиза прицепиха бензинджиите. А наште коли като не са? Пазете си касовите бележки
                              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                              X