Известие

Collapse
No announcement yet.

С какъв бензин си карате колата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С какъв бензин си карате колата?

Може и по коментар да пуснете...Аз от как съм си я взел (а то е от скоро) само със супер 100 от OMV я карам...няма ядове...
    5
    95
    20.00%
    1
    98
    20.00%
    1
    100
    60.00%
    3
    145 2.0 TS

Aми един път зареждам 95 - един път 100-зависи в кво настроение съм
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Твърдо съм с ОМВ 100 , не заради някаква разлика във вървежа , понеже не усещам такава, а за да не мъча колата с нискооктанови бензини, дето никой не знае колко им е числото

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        Aми един път зареждам 95 - един път 100-зависи в кво настроение съм

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

И аз гледам 100 да сипвам ама като няма на близо а съм на зор и с 95 се задоволявам

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
            Твърдо съм с ОМВ 100 , не заради някаква разлика във вървежа , понеже не усещам такава, а за да не мъча колата с нискооктанови бензини, дето никой не знае колко им е числото
            Именно
            145 2.0 TS

Comment

ШЕЛ99Вповер и ОМВ100...излиза ми по-евтино ....

П.С. Вече в 10тема го пиша тва
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз зареждам само от ОМВ. Когато има кинти Супер 100, а когато няма - 95. Не че с 95 ми излиза реално по-евтино, щото съм забелязал че със 100 разхода ми е по-малък
                Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
                Audi A3, 1.8, 125bhp

Comment

Аз сега карам с 95 от Дунев близо ми е а и съм доволен от бензина добър е и колкото и странно да звучи колата ми харчи по-малко снего отколкото с ОМВ супер 100 наистина изпробвано е явно моята кола неще да свикне с висококтановия
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                    Аз сега карам с 95 от Дунев близо ми е а и съм доволен от бензина добър е и колкото и странно да звучи колата ми харчи по-малко снего отколкото с ОМВ супер 100 наистина изпробвано е явно моята кола неще да свикне с висококтановия
                    Абе аз почнах да имам съмнения че нещо ме лъжат в литрите тези колонки. Пък и един път(ОМВ) успяха да заредят 53.5 литра - при условие че резервоара ми е 51литра, а и в колата е имало бензин - поне 2-3 литра(ако не и повече) Та ако на Дунев отчита вярно колонката - много ясно че ще минеш по голяма растояние с 20 литра - отколкото с 19 (заредени уж за 20)
                    Не помня с кого скоро обсъждахме - че отишъл с туба 5 литра и му заредили тубата с 5 литра - ама имало още бая място- та ония му обяснили че 5 литровите туби събират 5.5 литра
                    Пък не знам - може ли да вкара въздух с пистолета и да го отчете като бензин - прави ми впечетление когато съм командировка че наште шофьори не дават бензинджия да им пълни резервоара, когато зареждат до горе (почти винаги пълнят до горе)
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тва за бензинджийте е така и аз мисля сам вече да си сипвам ма тя самта колонка мое да те лъже така че

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не помня с кого скоро обсъждахме - че отишъл с туба 5 литра и му заредили тубата с 5 литра - ама имало още бая място- та ония му обяснили че 5 литровите туби събират 5.5 литра
                        Дунев на Семинарията, есента отиваме с мой приятел, че му свършил бензина и в туба от 4 литра (пластмасова, дори има индикация къде точно са 4 литра) заредиха 7 (според тях), след разправия човека плати 4 литра. Също много любим ми е Шел на бул. България и там много лъжат с количествата.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                          Дунев на Семинарията, есента отиваме с мой приятел, че му свършил бензина и в туба от 4 литра (пластмасова, дори има индикация къде точно са 4 литра) заредиха 7 (според тях), след разправия човека плати 4 литра. Също много любим ми е Шел на бул. България и там много лъжат с количествата.
                          Аз те точно на тоя Дунев зареждам и немам проблеми ма явно ме познават

Comment

Само Еко-Елда...
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

И каде лъжат най-малко сега?Аз ходя на ОМВ в Младост....понеже ми е на път,а и познавам 2-3 от тия,които зареждат....Въпреки,че последно време сам си наливам...да не ги чакам
                              145 2.0 TS

Comment

Working...
                              X