Известие
Collapse
No announcement yet.
И кой казаааа... 1,2,3,...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеAз по- добре да не казвам с колко завърших 12ти класsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение6.00 ?.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеAБе гледам че Александър Михайлов зубара е във ваща парелка пича с 5.60 завърши 12 клас ако не се лъжаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеAБе гледам че Александър Михайлов зубара е във ваща парелка пича с 5.60 завърши 12 клас ако не се лъжаи с 5,40 нещо такова завърши ...
Аз разцепих ... с отличен 5.55... оня мустакатия ми даде някво тефтерче с калкулатор и две химикалки за награда .... а като знам колко съм учил въобще нз как завърших .....
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеСъчувствам ти ... в моя клас бяхме 20 пора един педеруга и една ужасница .....
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеБате само със Сашко нема си правиш пишки ... той е най стабилнияи с 5,40 нещо такова завърши ...
Аз разцепих ... с отличен 5.55... оня мустакатия ми даде някво тефтерче с калкулатор и две химикалки за награда .... а като знам колко съм учил въобще нз как завърших .....The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеНие бяхме 26 парчета.Имахме един сигурен педеруга и 6 на границата.Тежко беше положението.
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЕ при вас поне са дали нещо. При нас само грамота....сега дори не знам къде съм я забутал.
Колкото до колегата който казва че трябва да си луд да се гърбиш за такъв успех не мисля че е прав ...
Вярно - образованието не е критерий, но малко или много този успех помага някъде ...
А дали се постига с мъка или не зависи от теб самия ... аз примерно едно че толкова ходех друго че не отварях учебник ( не че имах)...
Просто съм си умен бе....:P
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеБате само със Сашко нема си правиш пишки ... той е най стабилнияи с 5,40 нещо такова завърши ...
Аз разцепих ... с отличен 5.55... оня мустакатия ми даде някво тефтерче с калкулатор и две химикалки за награда .... а като знам колко съм учил въобще нз как завърших .....
мен ми викаш че е стабилен много ми е помагал и на
Стар Крафт сме играли яко с него .....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Антилуп , обаче директора накрая ни го наби като ни вкара във видео залата никво изпращане ебаси мамата .........sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеСъс Сандо сме съученици още като живееше в модерното в един клас бяхме от 5 ти до 7 клас покрай
мен ми викаш че е стабилен много ми е помагал и на
Стар Крафт сме играли яко с него .....
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеАнтилуп , обаче директора накрая ни го наби като ни вкара във видео залата никво изпращане ебаси мамата .........
Comment
-
3500 отсътвия за 5 години , 5.98 среден успех beat that
10 мъже 12 жени на клас, все хубавелки , абе дето се вика голям късмет
а на бала бех с още 2ма лумпени като мен в един градски икарус гъсеница , от тези старите жълтите, имаше си и червено килимче и оркестър... и така от бургас до сл. бряг... дали не си прекарах по-весело от тези с мл-ите и х-5ицитекъде отиваш ти може би
за съжаление в унито е по-тегаво без присъствие, но оправяме работата и там с талантLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 02:28.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение3500 отсътвия за 5 години , 5.98 среден успех beat that
10 мъже 12 жени на клас, все хубавелки , абе дето се вика голям късмет
а на бала бех с още 2ма лумпени като мен в един градски икарус гъсеница , от тези старите жълтите, имаше си и червено килимче и оркестър... и така от бургас до сл. бряг... дали не си прекарах по-весело от тези с мл-ите и х-5ицитекъде отиваш ти може би
за съжаление в унито е по-тегаво без присъствие, но оправяме работата и там с талантЗаради тоя клас искам пак да се върна в училище. Бяхме 16 души-10 момчета и 6 момичета. Всеки беше луд по свой собствен начин
Голям кеф.
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment