Известие

Collapse
No announcement yet.

И кой казаааа... 1,2,3,...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
    Aз по- добре да не казвам с колко завърших 12ти клас
    6.00 ?

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
      Aз по- добре да не казвам с колко завърших 12ти клас
      аз си призная 3.85 хааххахахахахахаххахахахаха
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ментосваш нещо.
        Над 3.50 трудно ти давам
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          6.00 ?
          Малко по -малко хи-хи-хи, но на ендата матура беше толкова
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
            AБе гледам че Александър Михайлов зубара е във ваща парелка пича с 5.60 завърши 12 клас ако не се лъжа
            Това лошо ли е, че нещо май не разбрах?!
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

AБе гледам че Александър Михайлов зубара е във ваща парелка пича с 5.60 завърши 12 клас ако не се лъжа
              Бате само със Сашко нема си правиш пишки ... той е най стабилния и с 5,40 нещо такова завърши ...
              Аз разцепих ... с отличен 5.55... оня мустакатия ми даде някво тефтерче с калкулатор и две химикалки за награда .... а като знам колко съм учил въобще нз как завърших .....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                Съчувствам ти ... в моя клас бяхме 20 пора един педеруга и една ужасница .....
                Ние бяхме 26 парчета.Имахме един сигурен педеруга и 6 на границата.Тежко беше положението.

Comment

Бате само със Сашко нема си правиш пишки ... той е най стабилния и с 5,40 нещо такова завърши ...
                  Аз разцепих ... с отличен 5.55... оня мустакатия ми даде някво тефтерче с калкулатор и две химикалки за награда .... а като знам колко съм учил въобще нз как завърших .....
                  Е при вас поне са дали нещо. При нас само грамота....сега дори не знам къде съм я забутал.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                    Ние бяхме 26 парчета.Имахме един сигурен педеруга и 6 на границата.Тежко беше положението.
                    Е тоя от моя клас са наскоро приятели от класа го били засекли пред УНСС да се мляска с мъж

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Е при вас поне са дали нещо. При нас само грамота....сега дори не знам къде съм я забутал.
                    Абе верно бе аз май и грамота имах ... ама не съм сигурен ...
                    Колкото до колегата който казва че трябва да си луд да се гърбиш за такъв успех не мисля че е прав ...
                    Вярно - образованието не е критерий, но малко или много този успех помага някъде ...
                    А дали се постига с мъка или не зависи от теб самия ... аз примерно едно че толкова ходех друго че не отварях учебник ( не че имах)...
                    Просто съм си умен бе.... :P

Comment

Лошо Седларов.
                      Лошо.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Със Сандо сме съученици още като живееше в модерното в един клас бяхме от 5 ти до 7 клас покрай
                        мен ми викаш че е стабилен много ми е помагал и на
                        Стар Крафт сме играли яко с него .....
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin

Comment

Антилуп , обаче директора накрая ни го наби като ни вкара във видео залата никво изпращане ебаси мамата .........

Ramstein - Benzin

Comment

Със Сандо сме съученици още като живееше в модерното в един клас бяхме от 5 ти до 7 клас покрай
                            мен ми викаш че е стабилен много ми е помагал и на
                            Стар Крафт сме играли яко с него .....
                            Не хвана смисала на думите ми ... абе пичага е сашето уникален индивид е .... а като се напие е тоталка . няма такъв ...

Антилуп , обаче директора накрая ни го наби като ни вкара във видео залата никво изпращане ебаси мамата .........
                            То тва по скоро беше дело на разни учителки ... ма на мен ми беше се 1 нали след тва си направихме лудницата ти нз къде си бил ама с разни от твоя клас се разцепихме....

Comment

3500 отсътвия за 5 години , 5.98 среден успех beat that

10 мъже 12 жени на клас, все хубавелки , абе дето се вика голям късмет

а на бала бех с още 2ма лумпени като мен в един градски икарус гъсеница , от тези старите жълтите, имаше си и червено килимче и оркестър... и така от бургас до сл. бряг... дали не си прекарах по-весело от тези с мл-ите и х-5иците къде отиваш ти може би

за съжаление в унито е по-тегаво без присъствие, но оправяме работата и там с талант
                              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 02:28.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                3500 отсътвия за 5 години , 5.98 среден успех beat that

10 мъже 12 жени на клас, все хубавелки , абе дето се вика голям късмет

а на бала бех с още 2ма лумпени като мен в един градски икарус гъсеница , от тези старите жълтите, имаше си и червено килимче и оркестър... и така от бургас до сл. бряг... дали не си прекарах по-весело от тези с мл-ите и х-5иците къде отиваш ти може би

за съжаление в унито е по-тегаво без присъствие, но оправяме работата и там с талант
                                Ей сега ще го beat-на: отсъствията не си ги знам като бройка, но другото е 6,00. А класът ми беше перфектен. Заради тоя клас искам пак да се върна в училище. Бяхме 16 души-10 момчета и 6 момичета. Всеки беше луд по свой собствен начин Голям кеф.

Comment

Working...
                                X